Χωρίς καυσόξυλα μένουν δικαιούχοι της ΠΕ Καστοριάς-Καταγγελίες για αδιαφορία

Δεκάδες είναι τα παράπονα οικογενειών στην Καστοριά σύμφωνα με την ιστοσελίδα aftodioikisi.gr, οι οποίες ενώ δικαιούνται καυσόξυλα για το χειμώνα από τα δημόσια δάση, όπως αναφέρουν, φέτος δε θα παραλάβουν από τις αρμόδιες υπηρεσίες λόγω… αδιαφορίας.

Μάλιστα, οι δικαιούχοι καταγγέλλουν ότι οι υπεύθυνοι, αντί να προβούν σε κάποια σχετική δήλωση ή να επιλύσουν το ζήτημα, “κρύβονται πίσω από τα μεγάλα λάθη και τις παραλείψεις τους”.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν βρει το φως της δημοσιότητας, οι αρχές έχουν υπογράψει από τις αρχές Σεπτεμβρίου τα έγγραφα για την κατανομή πιστώσεων, προκειμένου να προχωρήσουν οι υλοτομικές εργασίες, ωστόσο η εντολή δόθηκε μόλις πριν από τρεις ημέρες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Πολυαρχιερατικὸ Συλλείτουργο γιὰ τὸν προστάτη τῶν παιδιῶν της Καστοριᾶς, Ἅγιο Νικάνορα τὸν Θαυματουργό

Ἡ εὐχὴ τοῦ Ἁγίου Νικάνορος γιὰ τὰ παιδιά

Συνελήφθησαν 6-αλλοδαποί σε περιοχή της Καστοριάς για παράβαση της δασικής νομοθεσίας, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος

   Κατασχέθηκε ποσότητα αρωματικού-θεραπευτικού φυτού, βάρους 132 κιλών και 100  γραμμαρίων, την…

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της 45ης Δ.Ε.Γ./ Α. Τσούκας: «Πρόκειται να γίνει επέκταση του εκθεσιακού κέντρου, ώστε να χωρέσουν όλοι οι εκθέτες»

  Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της 45ης Δ.Ε.Γ. Α. Τσούκας:…

Υπ. Παιδείας: Αμείλικτο ενάντια σε φαινόμενα σχολικού εκφοβισμού

Υπ. Παιδείας: Αμείλικτο ενάντια σε φαινόμενα σχολικού εκφοβισμού

Ο Μαραντζίδης, οι πολιτικοί πρόσφυγες, το πάρκο εθνικής συμφιλίωσης και το ΚΚΕ

Τις σχέσεις των Ελλήνων πολιτικών προσφύγων του εμφυλίου με τα κράτη υποδοχής…

Εκδότες προς Μητσοτάκη: Κρατήστε ανοιχτά τα βιβλιοπωλεία

Εκδότες προς Μητσοτάκη: Κρατήστε ανοιχτά τα βιβλιοπωλεία

Ημερίδα με θέμα “Αργίτες Μακεδονομάχοι”(φωτογραφίες)

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης διαβάστηκαν από την κ. Γουδή Αγλαΐα σχετικά αποσπάσματα από το ημερολόγιο του Χρήστου Τυπάδη.