Σε έναν αγώνα κωπηλασίας πολύ διαφορετικό από τους συνηθισμένους, πήραν μέρος περίπου 100 κωπηλάτες από κωπηλατικούς ομίλους της Κατερίνης, των Ιωαννίνων, της Καστοριάς, του Μαυροχωρίο, την Κυριακή 25 Οκτωβρίου στη λίμνη της Καστοριάς όπου ο Ν.Ο. Μαυροχωρίου  διοργάνωσε, με μεγάλη επιτυχία, τον 2ο Αγώνα Τριάθλου Κωπηλασίας, αφιερωμένο στη στήριξη του Συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας Καστοριάς και στην ευαισθητοποίηση όλων για τη σοβαρή αυτή ασθένεια.

Η πρωτότυπη  διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε με άριστες καιρικές συνθήκες περιελάμβανε διαδοχικά 3 χιλιόμετρα Κωπηλασίας, 2χλμ  τρέξιμο και 4 χλμ σε κωπηλατοεργόμετρο και συγκέντρωσε πληρώματα από τα Ιωάννινα και τη Κατερίνη, μικτά πληρώματα από τους Ομίλους της Καστοριάς, καθώς και παλιών πρωταθλητών του Ν.Ο. Καστοριάς.

 

Ν.Ο. Μαυροχωρίου: Ευχαριστήριο μήνυμα για το 2ο τρίαθλο Οκτακώπων

Ο Ναυτικός Όμιλος Μαυροχωρίου ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν στο 2ο τρίαθλο Οκτακώπων. Η παρουσία όλων των αθλητών ήταν συγκινητική αφού οι αγώνες αυτοί πάντα γίνονται για έναν κοινωνικό σκοπό .Φέτος τιμήσαμε τον σύλλογο ατόμων με σκλήρυνση κατά πλάκας Ν. Καστοριάς.

Ευχαριστούμε θερμά τον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων που συμμετείχε με δυο πληρώματα ,τον Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης με ένα πλήρωμα και φυσικά τον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς που για πολλοστή φορά είναι δίπλα μας και βοηθάει σε κάθε προσπάθειά μας να πετυχαίνουμε στις διοργανώσεις μας .Φέτος συμμετείχαν με τρία μεικτά πληρώματα του ΝΟΚ και του ΝΟΜ επιβεβαιώνοντας τις άριστες σχέσεις των δύο Ομίλων για την ανάδειξη της Καστοριανής Κωπηλασίας .

Να ευχαριστήσουμε επίσης για τη συμμετοχή τους την ομάδα παλαιών πρωταθλητών του ΝΟΚ Καστοριάς με πηδαλιούχο την Ολυμπιονίκη μας Χριστίνα Γιαζητζίδου που έδωσε άλλο χρώμα στην εκδήλωση.

Eυχαριστούμε όλους που μας τίμησαν με τη παρουσία τους και δίνουμε ραντεβού του χρόνου για το 3o τρίαθλο  Οκτακώπων του ΝΟΜ.

Ν.Ο. Καστοριάς: ‘’ Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση ‘’

Σε εντυπωσιακή εμφάνιση κατέληξε η συμμετοχή του ΝΟK στους  αγώνες, που πραγματοποιήθηκαν στο Μαυροχώρι

Οι αγώνες γίνονται για 2η χρονιά ο Ν.Ο.Κ πιστός στα μεγάλα ραντεβού, διότι πέρα από την μεγάλη συμμετοχή οι συγκεκριμένοι αγώνες έχουν και τεράστια ποιότητα αφού έγιναν για φιλανθρωπικό σκοπό Σύλλογοι απ’ όλη την Ελλάδα με παράδοση στην Κωπηλασία, έδωσαν το παρών Ο Ν.Ο.Κ κατάφερε να διακριθεί, σημειώνοντας μεγάλες νίκες.

Πρέπει να τονιστεί ότι σε αυτό το στάδιο προέχει η συλλογή αγωνιστικών εμπειριών με τη συμμετοχή σε αγώνες και όχι τα αποτελέσματα. Οι κωπηλάτες μας θα πρέπει να έχουν επιμονή και υπομονή και οι διακρίσεις θα έρθουν.

Το Δ.Σ. του Ν.Ο.Κ συγχαίρει τους προπονητές Μιχαηλίδη Νικόλαο, και Γιαζιτζίδου Χριστίνα για την εμφάνιση του συλλόγου και τους αθλητές για τις επιτυχίες τους.

Επίσης ευχαριστεί τους γονείς για την αρωγή τους στους αγώνες συμβάλλοντας ουσιαστικά στην προσπάθεια των παιδιών τους και προτρέπει τους Καστοριανούς  να ξεκινήσουν τα παιδιά τους τον αθλητισμό με τη βάση όλων των αθλημάτων, την Κωπηλασία.

Εγγραφές καθημερινά τις ώρες 14.30-21.00 μ.μ., στα γραφεία του Συλλόγου, Στρ Σουγκαρίδη 1 στην βόρεια παραλία.

 

Ευχαριστήριο του Ν.Ο.Κ. στον Ναυτικό Όμιλο Μαυροχωρίου

Το Δ.Σ. του Ν.Ο.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ εύχεται θερμά συγχαρητήρια στο Δ.Σ του ΝΟ ΜΑΥΡΟΧΩΡΙΟΥ για την επιτυχή διοργάνωση της Εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στις 25-10-2015 Στο Μαυροχώρι. Σας ευχαριστούμε θερμά για την άριστη και ζεστή φιλοξενία σας. Θα ήταν παράλειψη να μην συγχαρούμε όλους τους Συλλόγους για την άψογη παρουσία τους στην εκδήλωση αυτή καθώς και όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωσή της. Ευχόμαστε στο  Δ.Σ. καλή επιτυχία, καλή δύναμη και καλή συνέχεια στο έργο σας.

Τέλος, θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά καθώς και στην συλλογική προσπάθεια των προπονητών των Συλλόγων  που δούλεψαν μαζί και έβγαλαν ένα υπέροχο αποτέλεσμα. Μας δίδαξαν όλους ότι ενωμένοι και με κλίμα συνεργασίας μεταξύ των Συλλόγων μπορούμε να λειτουργήσουμε σαφώς καλύτερα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

“Καταγράφουμε την ιστορία σήμερα για να μην μας διαγράψει αύριο”

Γράφει Ο Λεωνίδας Θ. Πουλιόπουλος Έχω ασχοληθεί με αρκετές βιβλιοπαρουσιάσεις, μονογραφίες, έρευνες…

ΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΤΟΝ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΤΟΝ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Η Τελική φάση του Πρωταθλήματος Εφήβων της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. έφτασε.

Η Τελική φάση του Πρωταθλήματος Εφήβων της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. έφτασε.

Συμμετοχή του Α.Σ. Καστοριάς στους αγώνες Special Olympics

Ένα πολύ όμορφο Κυριακάτικο πρωινό είχαν τη χαρά να απολαύσουν οι αθλητές…

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΜΗΜΑΤΩΝ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ-Άροσις ΣΑΒ/ΚΥΡΙΑΚΟ 8 & 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Πρεμιέρα για τις ομάδες Γ΄ Εθνικής κατηγορίας πρωταθλήματος ανδρών και η ανδρική…

Συμμετοχή του Παιδικού τμήματος μπάσκετ του Α.Σ. Καστοριάς στο Zagori Basketball Tournament

Το διήμερο 28 & 29 Ιουνίου 2022 το Παιδικό τμήμα του συλλόγου…