Μ. Δεληκώστας: «Όλα έτοιμα για την 10η EGNATIA EXPO. 52 και πλέον οι εκθέτες που θα δώσουν το παρών».  Την Πέμπτη στις 19.00 η τελετή των εγκαινίων

 

 

Συνέντευξη τύπου δόθηκε  την Τρίτη 12 Ιουνίου 2018  εν όψει της έναρξης της 10ης ΕΠΕΤΕΙΑΚΗΣ  ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ «ΕGΝΑΤΙΑ ΕΧPO 2018». Της νέας μεγάλης έκθεσης της Δυτικής Μακεδονίας, που ετοιμάζεται και φέτος να ανοίξει τις πύλες της.

 

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας Μιχάλης Δεληκώστας, δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα της μεγάλης προσπάθειας που έγινε το τελευταίο διάστημα από τους διοργανωτές.

 

Ο κ. Δεληκώστας κάλεσε το κοινό στην τελετή των εγκαινίων, την Πέμπτη 14 Ιουνίου στις 19:00. Ανέφερε πως όλα είναι έτοιμα, και η έκθεση είναι έτοιμη να υποδεχθεί τους 52 και πλέον εκθέτες, αλλά και τους χιλιάδες επισκέπτες που θα έρθουν στην έκθεση. «Πολλοί εκ των εκθετών ήταν αναποφάσιστοι, αλλά τελευταία στιγμή μπήκαν», πρόσθεσε ο κ. Δεληκώστας.

 

Τόσο ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, όσο και τα μέλη της Διοίκησης Σταύρος Καδόγλου και Γιώργος Ηλιόπουλος, έδωσαν ιδιαίτερη σημασία στο πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων. Η έμφαση που δόθηκε φέτος στα γεγονότα αυτά -αλλά και στις εκπλήξεις που ετοιμάζονται για τους επισκέπτες- έδωσε σημαντικά αποτελέσματα, και έναν μεγάλο αριθμό εκδηλώσεων που δεν έχει προηγούμενο. Χαρακτηριστικό είναι το ότι σύμφωνα με τα λεγόμενα του Προέδρου, «δεν είχαμε κενό για περισσότερες εκδηλώσεις».

 

Δείτε εδώ το βίντεο με τις παράλληλες εκδηλώσεις:

 

Σημαντική αναφορά έγινε στη σπουδαία συνεργασία που υπάρχει στα πλαίσια της συνδιοργάνωσης της Έκθεσης, με το Επιμελητήριο Ν. Κοζάνης. Ο κ. Δεληκώστας ευχαρίστησε τον Πρόεδρο Ν. Σαρρή, αλλά και συνολικά τη Διοίκηση του ΕΒΕ Ν. Κοζάνης για την υποστήριξη.

 

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, ο Αντιπρόεδρος του ΕΒΕ Κωνσταντίνος Παπανίκος, ανέφερε: «Όπως κάθε χρόνο και οι προηγούμενες διοικήσεις του Επιμελητηρίου Κοζάνης στήριζαν την Έκθεση, έτσι κι εμείς οφείλαμε σαν νέα Διοίκηση να στηρίξουμε την 10η επετειακή έκθεση. Και πιστεύω ότι τη στηρίξαμε περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Εμείς έχουμε χρέος να στηρίζουμε την επιχειρηματικότητα και την εξωστρέφεια της περιοχής. Θέλω να συγχαρώ το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου που κάνει όλον αυτό τον αγώνα για να αναδείξει τα προϊόντα και της επιχειρήσεις της περιοχής. Στα πλαίσια της Έκθεσης, το Επιμελητήριο θα κάνει μια παράλληλη δράση το Σάββατο στις 6 το απόγευμα, γιατί και το Επιμελητήριο κλείνει φέτος τα 100 χρόνια ζωής σαν θεσμός. Θα βραβεύσουμε επιχειρηματίες της Εορδαίας, όπως και συναδέλφους επιμελητηριακούς που έχουν διατελέσει σε αυτόν το θεσμό».

 

Υπενθυμίστηκε πως στα πλαίσια της διευκόλυνσης της πρόσβασης του κοινού στο χώρο της έκθεσης, εξασφαλίστηκε για άλλη μία χρονιά σε συνεργασία με το Αστικό ΚΤΕΛ Πτολεμαΐδας, ειδικά διαμορφωμένο MINI-BUS, το οποίο θα μπορούν να χρησιμοποιούν οι επισκέπτες της έκθεσης. Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά τη Διοίκηση των Αστικών Πτολεμαΐδας, όπως επίσης και τον Ιάκωβο Παντελίδη για τη δωρεάν φιλοξενία της Έκθεσης και των παράλληλων εκδηλώσεων στους χώρους της Επιχείρησης του.

 

Ο κ. Δεληκώστας τέλος, ευχαρίστησε επίσης τους θεσμούς που υποστηρίζουν την Έκθεση EgnatiaExpo, την ΕΣΕΕ, την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, τον Δήμο Εορδαίας, την ΔΕΗ ΑΕ που είναι χορηγός της Έκθεσης, και τον χορηγό επικοινωνίας την ΕΡΤ.

You May Also Like

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;) στην Καστοριά Του Γιώργου Τ. Αλεξίου

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;)…

Τραγωδία με τροχαίο στην Ιόνια Οδό: Νεκρό ζευγάρι μπροστά τα μάτια του δεκάχρονου παιδιού τους

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην Ιόνια Οδό, κοντά στα διόδια Τερόβου στο ρεύμα…

Νίκος Παρούσης: Ο ήρωας πιλότος που θυσιάστηκε για να σώσει εκατοντάδες παιδιά από βέβαιο θάνατο

Table of Contents Hide Έντρομοι είδαν το ΜιράζΑνέφερε βλάβη στο πηδάλιο«Πάνω από…

Τοξικά απορρίμματα στις αχανείς χωματερές της Αφρικής

Αφού πέσει η νύχτα και οι δρόμοι της αγοράς Καριακού στο Νταρ…

Ξεκίνησαν οι Μικροβιολόγοι την σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.

Ξεκίνησαν οι Μικροβιολόγοι την σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.

Νέα κινητοποίηση τη νύχτα για την αρκούδα με τα μικρά της

Η αρκούδα με τα τρία αρκουδάκια επανεμφανίστηκε τη νύχτα στη Λεωφόρο των…