Διοργανώθηκε την Κυριακή που μας πέρασε στην Φλώρινα μεταξύ SHOOTERS ΦΛΩΡΙΝΑΣ – Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ τουρνουά μπάσκετ μικρών ηλικιών.

Ευχαριστούμε την ακαδημία Shooters Φλώρινας για την άψογη φιλοξενία της.

Η πόλη της Φλώρινας κατακλύστηκε από παιδιά του Α.Σ. Καστοριάς την Κυριακή 23 Οκτωβρίου. Οι μικροί αθλητές γεύτηκαν τη χαρά της συμμετοχής, της ομαδικότητας και δέχτηκαν θερμά χειροκροτήματα σ’ ένα κατάμεστο από κόσμο γήπεδο, στο ΔΑΚ Φλώρινας.

Η παρουσία με δύο λεωφορεία από τους μικρούς μας αθλητές, καταδεικνύει την προσεγμένη δουλειά και την προσπάθεια που γίνεται σε όλα τα τμήματα υποδομής για όλα τα παιδιά που συμμετέχουν στον Α.Σ. Καστοριάς.

Ευχαριστούμε τέλος τους γονείς των παιδιών για την συμπαράστασή τους στην προσπάθειά μας, καθώς και την διοίκηση του Α.Σ. Καστοριάς (εφόρους, κον Στεφανή Χρήστο και κον Ντόντη Ναούμ) και τους προπονητές για την άψογη οργάνωση, δίνοντάς μας ώθηση για περισσότερα και καλύτερα πράγματα στο απώτερο μέλλον.unnamed-21 unnamed-7 unnamed-9 unnamed-10 unnamed1 unnamed-11

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.