Πραγματοποιήθηκε η πρώτη θεματική εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ Καστοριάς για τιε νέες οπτικές στον πρωτογενή τομέα

Το Σάββατο 25 Ιουλίου 2020  πραγματοποιήθηκε στο πάρκο της Ολυμπιακής Φλόγας Καστοριάς, η πρώτη μετά το lockdown θεματική εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ Καστοριάς με θέμα «Νέες οπτικές στον πρωτογενή τομέα» και ομιλητές τον Νίκο Δούκα Αντιπρόεδρο του ΕΛΓΑ, τον Ηλία Ταραντζόπουλο Συντονιστής Δυτικής Μακεδονίας της Γραμματείας Αγροτικών Φορέων ΝΔ και Γεωπόνος MSc και τον Πολιτευτή ΝΔ  Ά Θεσσαλονίκης και διδάκτωρ Καρδιολογίας Διαμαντή Γκολιδάκη.

Έπειτα από τις ομολογουμένως ενδιαφέρουσες εισηγήσεις των ομιλητών τέθηκαν από μεριάς του κοινού ερωτήσεις και υπήρξε γόνιμος διάλογος. Μετά το πέρας της εκδήλωσης η συζήτηση με τους ομιλητές και τους συντελεστές συνεχίστηκε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος της πόλης.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους ομιλητές για την παρουσία και τις ομιλίες τους. Επίσης, ευχαριστώ τον Βουλευτή Καστοριάς κ. Ζήση Τζηκαλάγια για την βοήθεια του στην οργάνωση της εκδήλωσης όπως και τον Δήμο Καστοριάς και την Αντιπερειφέρια Καστοριάς για την εν γένη στήριξη τους. Ακόμα ειλικρινά ευχαριστώ τον Μιχάλη Μέλιο πρόεδρο ΔΗΜΤΟ ΟΝΝΕΔ Καστοριάς για όλη την βοήθεια στην επιτυχία της εκδήλωσης όπως και τα υπόλοιπα μέλη της ΟΝΝΕΔ Καστοριάς για την συνδρομή τους. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσουμε όλους όσους παρευρέθηκαν στην χθεσινή εκδήλωση και μας τίμησαν με την παρουσία τους» ήταν τα λόγια του Προέδρου της Ν.Ε ΟΝΝΕΔ Καστοριάς Χαρίλαου Ράπη.