Άδωνις Γεωργιάδης: Γιατί βγήκε με μάσκα ακόμα και σε “παράθυρο” εκπομπής

Φορώντας μάσκα και παραμένοντας πιστός στους υγειονομικούς κανόνες και τις εθνικές οδηγίες για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού, εμφανίστηκε σε τηλεοπτικό παράθυρο ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, στέλνοντας το δικό του μήνυμα για την ανάγκη εφαρμογής του μέτρου.

Ο . Γεωργιάδης, βγαίνοντας σε “παράθυρο” εκπομπής του ΣΚΑΙ, τόνισε ότι είναι απαραίτητη η καθολική χρήση μάσκας από όλους, υπογράμμισε πως “πρέπει να φοράμε τη μάσκα γιατί με αυτό τον τρόπο ο ιός δεν μπορεί να μεταδοθεί και θα εξαφανιστεί” επισημαίνοντας παράλληλα ότι “είναι κρίμα να τα τινάξουμε όλα στον αέρα”.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων δεν αποχωρίστηκε όπως είδαμε τη μάσκα του, ούτε τη στιγμή που βγήκε ζωντανά στον αέρα παρά το γεγονός πως ο ίδιος βρισκόταν στο γραφείο του, δίνοντας το καλό παράδειγμα.

Όπως το δίνει καθημερινά και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος εμφανίστηκε να φοράει μάσκα ακόμα και κατά τη διάρκεια του Υπουργικού Συμβουλίου το οποίο μάλιστα διεξήχθη μέσω τηλεδιάσκεψης, τηρώντας απαρέγγλιτα τα μέτρα προστασίας για την αποφυγή εξάπλωσης του κορονοϊού.

thetoc.gr