Η Νίκου Χαϊδω στην Ακαδημία των ROOKIES

Η Νίκου Χαϊδω γεννήθηκε στις 25/03/1972.Πτυχιούχος του Παντείου Πανεπιστημίου. Είναι μέλος του Σ.Ε.Π.Κ.απο το 1998( γ’κατηγοριας).Στην πολυετή της σταδιοδρομία καταγράφονται πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της σε όλες της εθνικές κατηγορίες.
Ξεκίνησε την μπασκετική της καριέρα σε ηλικία 14 ετών στην Ορεστιάδα Καστοριάς με το τμήμα των Νεανίδων στα προκριματικά για την τελική φάση στην Θεσσαλονίκη όπου την βρήκε πρώτη σκόρερ μεταξύ των 6 ομάδων.
Διετέλεσε παίκτρια σε υψηλό επίπεδο στην οικογένεια του Ηρακλή Θεσσαλονίκης με συμμετοχή 8 χρόνων.Η πορεία την βρήκε στον Άρη Θεσσαλονίκης για 2 χρόνια κ στην συνέχεια 2 χρόνια στον Φοίνικα Καλαμαριάς, 1 χρόνο στον Ίκαρο Καλλιθέας, 1 χρόνο στην Siemens Θεσσαλονίκης και τρείς συμμετοχές στην Εθνική Ομάδα Γυναικών.
Με προπονητική εμπειρία 8 χρόνων σε ακαδημίες στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης Αγοριών-Κοριτσίων-τμήμα προπαιδικού.
Άρη Θεσσαλονίκης τμήματα ακαδημιών κοριτσιών-Κορασίδων-παγκορασίδων.
Φοίνικα Θεσσαλονίκης υπεύθυνη ακαδημιών Αγοριών και προπονήτρια Κορασίδων.
Siemens στο τμήμα των ακαδημιών.
Το 2012 σε συνεργασία με τον κ.Πιλαφίδη επέστρεψε στον Α.Σ.Καστοριάς και διετέλεσε υπεύθυνη ακαδημιών στο τμήμα των Αγοριών, προπονήτρια προ παιδικού και βοηθός παιδικού.
Ευχόμαστε στην οικογένεια των ROOKIES και σε κάθε παιδί ξεχωριστά να αποκτήσει την εμπειρία και το πάθος για μια νεα μπασκετική πορεία.