Μαζική διαμαρτυρία για να βρεθεί αυτός που κρέμασε τα σκυλιά στην Κεραμειά Χανίων

Με περισσότερα από 70 αυτοκίνητα πολίτες του νομού Χανίων, όπως διαβάζουμε στο https://atexnos.gr/, με την στήριξη της Πανελλαδικής Φιλοζωικής Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας, διαμαρτυρήθηκαν με αυτοκινητοπομπή στα Χανιά για το φρικτό έγκλημα στα Κεραμειά Χανιών αλλά και ενάντια σε όλες τις φρικτές κακοποιήσεις, παθητικές και ενεργητικές, των ζώων που είναι χιλιάδες στη χώρα μας και μαθαίνουμε μόνο ένα μικρό κομμάτι τους, ενάντια στην πρακτική της φόλας που είναι καθημερινότητα.

Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη όπως και η αποδοχή του κόσμου στο δρόμο που έδινε συγχαρητήρια, δήλωνε συμπαράσταση στον αγώνα και ζητούσε να τιμωρηθούν οι βασανιστές.

Είναι προφανές ότι η πλειοψηφία του κόσμου έχει αγανακτήσει να βλέπει τα αθώα, ανυπεράσπιστα πλάσματα να εγκαταλείπονται, να λιμοκτονούν, να αλυσοδένονται για πάντα, να κρεμιούνται εκδικητικά, να βασανίζονται από εγκληματίες, να χρησιμοποιούνται ως εργαλεία, να πεθαίνουν μαρτυρικά από το σαδιστικό έγκλημα της φόλας.
Πενταμελής αντιπροσωπεία των διαδηλωτών συναντήθηκε με τις αρχές στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων και ζήτησε να βρεθούν οι εγκληματίες στα Κεραμειά.

Είναι προφανές ότι ο πραγματικές ευθύνες βρίσκονται στα ανύπαρκτα μέτρα όλων των κυβερνήσεων που πέρασαν από τη χώρα για την προστασία των ζώων και την ενημέρωση και διαπαιδαγώγηση του κόσμου αλλά και στην ατιμωρησία των δολοφόνων και των βασανιστών. Ό,τι έχει γίνει για τα ζώα μέχρι τώρα στη χώρα μας έχει γίνει αποκλειστικά και μόνο με τον ανιδιοτελή και αφοσιωμένο αγώνα των ανθρώπων που ασχολούνται και τα προστατεύουν, ενώ παράλληλα ενημερώνουν και αφυπνίζουν το λαό.

Πηγή: petpet.news