Κραυγή αγωνίας του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης για το νέο lockdown: «Άλλη μια φορά η Κοζάνη γίνεται πειραματόζωο. Με τι θα ζήσουμε, να μας πούνε»

Κραυγή αγωνίας και οργή από τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης Σάκη Δραγατσίκα, ο οποίος μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του TOP CHANNEL μετά την απόφαση για νέο LOCKDOWN στην περιοχή, μετέφερε τα εξής:

«Άλλη μια φορά η Κοζάνη γίνεται πειραματόζωο. Πάλι φταίει το λιανεμπόριο; Με τι θα ζήσουμε, να μας πούνε. Όλοι πήραν λεφτά εκτός από εμάς. Απορώ που είναι οι τοπικές αρχές και οι βουλευτές μας. Θα πρέπει να γίνεται Lockdown να μας βάζουν το μαχαίρι στο λαιμό και μετά να μιλάμε με όλους; Που είναι το ηθικό της υπόθεσης; Είναι κατάντια αυτό που ζούμε. Καταστρέφεται ένας ολόκληρος κλάδος και δεν τους καίγεται καρφί. Υπάρχει κόσμος έξω που θέλει να ψωνίσει, υπάρχουν ανάγκες στα σπίτια. Το λιγότερο που μπορούμε να ζητήσουμε στην περιοχή είναι το μέτρο της Γερμανίας για το 75% του τζίρου, γιατί είμαστε κλειστά από τον Οκτώβριο. Μας αντιμετωπίζουν σαν πολίτες τρίτης κατηγορίας. Κρίμα για το λιανεμπόριο και την περιοχή μας», είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.

e-ptolemeos.gr