Κραυγή αγωνίας του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης για το νέο lockdown: «Άλλη μια φορά η Κοζάνη γίνεται πειραματόζωο. Με τι θα ζήσουμε, να μας πούνε»

Κραυγή αγωνίας και οργή από τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης Σάκη Δραγατσίκα, ο οποίος μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του TOP CHANNEL μετά την απόφαση για νέο LOCKDOWN στην περιοχή, μετέφερε τα εξής:

«Άλλη μια φορά η Κοζάνη γίνεται πειραματόζωο. Πάλι φταίει το λιανεμπόριο; Με τι θα ζήσουμε, να μας πούνε. Όλοι πήραν λεφτά εκτός από εμάς. Απορώ που είναι οι τοπικές αρχές και οι βουλευτές μας. Θα πρέπει να γίνεται Lockdown να μας βάζουν το μαχαίρι στο λαιμό και μετά να μιλάμε με όλους; Που είναι το ηθικό της υπόθεσης; Είναι κατάντια αυτό που ζούμε. Καταστρέφεται ένας ολόκληρος κλάδος και δεν τους καίγεται καρφί. Υπάρχει κόσμος έξω που θέλει να ψωνίσει, υπάρχουν ανάγκες στα σπίτια. Το λιγότερο που μπορούμε να ζητήσουμε στην περιοχή είναι το μέτρο της Γερμανίας για το 75% του τζίρου, γιατί είμαστε κλειστά από τον Οκτώβριο. Μας αντιμετωπίζουν σαν πολίτες τρίτης κατηγορίας. Κρίμα για το λιανεμπόριο και την περιοχή μας», είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.

e-ptolemeos.gr

You May Also Like

Εορτασμός Γενεθλίου της Θεοτόκου στην Ιερά Μονή Παναγίας Κλεισούρας

Το Γενέθλιον της Υπεραγίας Θεοτόκου εορτάζει η Αγία μας Εκκλησία στις 8…

Εγκρίθηκε η πρόταση χρηματοδότησης του Δήμου Κοζάνης: Νέο λεωφορείο μεταφοράς ΑμεΑ αποκτά ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και φίλων ατόμων με αυτισμό Ν. Κοζάνης

Εγκρίθηκε η πρόταση χρηματοδότησης του Δήμου Κοζάνης: Νέο λεωφορείο μεταφοράς ΑμεΑ αποκτά…

Αναχώρησε η ανθρωπιστική βοήθεια για την Ειδομένη στο Κιλκίς για τους πρόσφυγες

Άμεση και συγκινητική ήταν ανταπόκριση των συμπολιτών μας στην προσπάθεια της Περιφερειακής…

Ανέλαβε καθήκοντα Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας, ο Υποστράτηγος Αθανάσιος Μαντζούκας

Ανέλαβε καθήκοντα Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας, ο Υποστράτηγος Αθανάσιος Μαντζούκας

Επίσκεψη κλιμακίου βουλευτών της Ν.Δ. στον Σύνδεσμο Γουνοποιών Καστοριάς

Επίσκεψη κλιμακίου βουλευτών της Ν.Δ. στον Σύνδεσμο Γουνοποιών Καστοριάς