Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου και ώρα 20:00 θα πραγματοποιηθεί η Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους Ορεστικού.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα ακόλουθα:

 

 1. Έγκριση ή μη παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου με τίτλο: «Αγροτική οδοποιία περιοχής Βράχου -Πετροπουλακίου».
 2. Έγκριση ή μη του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (ΑΠΕ) του έργου με τίτλο: «Βελτιώσεις χώρων νεκροταφείων Δήμου Άργους Ορεστικού»
 3. Σύσταση επιτροπής οριστικής παραλαβής για το έργο με τίτλο: «Αποκατάσταση πεζοδρομίων-κρασπέδων καθώς και φρεατίων ομβρίων οικισμού Ασπροκκλησιάς».
 4. Σύσταση μόνιμης δουλειάς διέλευσης εξωτερικού αγωγού μεταφοράς λυμάτων.
 5. Αποδοχή επιχορηγήσεων και έγκριση της 2ης αναμόρφωσης Προϋπολογισμού
 6. του οικονομικού έτους 2017.
 7. Έγκριση τριμηνιαίας έκθεσης ως προς τα αποτελέσματα εκτέλεσης του προϋπολογισμού, κατά το τρίμηνο Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου 2016 του Δήμου Άργους Ορεστικού.
 8. Ψήφιση διάθεσης πιστώσεων στις σχολικές επιτροπές του Δήμου Άργους Ορεστικού.
 9. Έγκριση πρόσληψης προσωπικού μέχρι και πέντε ημερομίσθια (Ν.4071/2012).
 10. Προγραμματισμός προσλήψεων τακτικού προσωπικού ανταποδοτικών υπηρεσιών ΟΤΑ και ΝΠΙΔ αυτών και τακτικού προσωπικού του κλάδου ΔΕ Τηλεφωνητών στους ΟΤΑ.
 11. Συγκρότηση επιτροπών και ορισμός μελών επιτροπών για το έτος 2017.Ορισμών ελεγκτών
 12. για τον τακτικό διαχειριστικό έλεγχο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Άργους Ορεστικού κατά το οικονομικό έτος 2017.
 13. Εκμίσθωση του Πολιτιστικού Κέντρου Άργους Ορεστικού.
 14. Έγκριση μετακίνησης Δημάρχου χωρίς προηγούμενη έγκριση ΔΣ, εκ νέου μετακίνησης του και καθορισμός της αποζημίωσής του.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.