Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Επέστρεψε νικητής στο σπίτι του, μετά το σοβαρό χειρουργείο

Το μεσημέρι του Σαββάτου η Εβελίνα Βαρσάμη, σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη μίλησε ζωντανά στην εκπομπή «Σου – Κου Family».

Τα τελευταία νέα για την κατάσταση της υγείας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη έδωσε το μεσημέρι του Σαββάτου η σύζυγός Εβελίνα Βαρσάμη ζωντανά στην εκπομπή «Σου – Κου Family»

«Ο γιος μας, Αλέξανδρος, είναι η δύναμή μας. Δίνει δύναμη σε εμένα και τον πατέρα του. Για αυτόν παλεύουμε και προσπαθούμε. Δεν πίστεψα ποτέ ότι ο Κωνσταντίνος δεν θα τα καταφέρει. Έχουμε βέβαια πολύ δρόμο και αγώνα μπροστά μας αλλά δόξα τω Θεώ τα χειρουργεία έχουν πάει πολύ καλά, συνεχίζουμε την προσπάθειά μας και πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα τα καταφέρει», δήλωσε η Εβελίνα Βαρσάμη και πρόσθεσε:

«Ο Κωνσταντίνος έκανε αυτό το πολύωρο χειρουργείο την Τρίτη και ευτυχώς πήγε πάρα πολύ καλά. Οι γιατροί έκαναν ένα τόσο δύσκολο χειρουργείο να φανεί πολύ εύκολο. Ο Κωνσταντίνος είναι από χθες στο σπίτι, συνεχίζει την ανάρρωσή του στο σπίτι μας, δεν πονάει. Έχουν κάνει εκπληκτική δουλειά και δεν μπορεί να καταλάβει κάποιος ότι έχει κάνει ένα τόσο σοβαρό χειρουργείο. Δεν φαίνεται τίποτα. Είναι όλα μέσα στα μαλλιά του. Μόλις άνοιξε τα μάτια του μετά το χειρουργείο ανέβηκε στο δωμάτιο και με πήρε αγκαλιά. Ήταν λίγο ανήσυχος, αλλά τον ηρέμησα και μετά μου έδωσε ένα φιλάκι και κοιμήθηκε… Τώρα έχουμε ένα τελευταίο χειρουργείο που θα γίνει στα μάτια του τον Ιούνιο. Δεν είναι τόσο σοβαρό, γιατί δεν είναι κεφάλι. Πρέπει να φτιάξουμε τα μάτια του γιατί έχει πάθει στραβισμό».

ieidiseis.gr