Ο Δήμος Καστοριάς συγχαίρει το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης  Καστοριάς και την Παιδαγωγική Ομάδα του, για τη συμμετοχή και την κατάκτησή της πρώτης θέσης στο διεθνή διαγωνισμό για το λογότυπο της φετινής χρονιάς, της Παγκόσμιας Ημέρας για τη Βιοποικιλότητα (22/5/2017).

Το διαγωνισμό διοργάνωσε η Γραμματεία του «Convention on Biological Diversity» (CBD), που αποτελεί οργανισμό του ΟΗΕ. Το θέμα της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας για τη Βιοποικιλότητα είναι «Βιοποικιλότητα και Αειφόρος Τουρισμός», με βάση το οποίο η Παιδαγωγική Ομάδα του ΚΠΕ εμπνεύστηκε και σχεδίασε ένα λογότυπο, που πραγματικά αναδεικνύει την ισχυρή αλληλεξάρτηση μεταξύ της βιοποικιλότητας και του τουρισμού, έναν από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της οικονομίας παγκοσμίως.

Υπενθυμίζεται ότι η λειτουργία του ΚΠΕ Καστοριάς (το οποίο ιδρύθηκε το έτος 1995) αποτελεί καρπό της συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Καστοριάς και του Υπουργείου Παιδείας. Έκτοτε, ο Δήμος υποστηρίζει το Κέντρο σε τεχνικά και οικονομικά θέματα.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.