Νέο πρόγραμμα για τη δημιουργία θέσεων κοινωφελούς εργασίας στις δομές φιλοξενίας προσφύγων σχεδιάζει το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής σε συνεργασία με το υπουργείο Εργασίας.

Ειδικότερα σε ενημερωτικό σημείωμα που εξέδωσε το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής σχετικά με το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας στις δομές φιλοξενίας, τα γνωστά και ως hot spot, προναγγέλλεται η εκπόνηση προγράμματος που θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας.

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι «το πρόγραμμα της κοινωφελούς εργασίας, ωφελούμενοι  του οποίου εργάζονται στις δομές φιλοξενίας, παρά τις πρώτες δυσκολίες, απεδείχθη χρήσιμο.

Το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής συνεργάζεται στενά με το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για την επανάληψη του προγράμματος ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα το έργο που αποδίδουν οι ωφελούμενοι του για τις δομές φιλοξενίας».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.