Μένιος Φουρθιώτης: Έχασα 12 κιλά στη φυλακή, ζυγίζω 40 κιλά

Μένιος Φουρθιώτης: Οι δηλώσεις του μέσα από τη φυλακή για τις συνθήκες κράτησής του, την απώλεια κιλών και τις πληροφορίες για μεταφορά του στο Δρομοκαΐτειο.
Μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου βρίσκεται προφυλακισμένος, μίλησε σήμερα ο Μένιος Φουρθιώτης στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη στο Star και αναφέρθηκε στις συνθήκες κράτησής του, ενώ ανέφερε ότι έχει φτάσει να ζυγίζει τα 40 κιλά.

Ο Μένιος Φουρθιώτης ξεκαθαρίζει ότι «δεν ζήτησα να νοσηλευτώ ούτε στο Δρομοκαΐτειο, ούτε στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού. Μεταφέρθηκα στο Δρομοκαΐτειο γιατί αυτό εφημέρευε».

«Επέλεξα τόσο καιρό τόσο εγώ, όσο και οι δικηγόροι να μην δημοσιοποιήσουν τα θέματα της δικογραφίας. Η δικαιοσύνη αποφάσισε αυτό που έπρεπε. Τη σέβομαι της έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και θα κάνει τη δουλειά της. Κανείς δεν έχει γνώση της πραγματικότητας», είπε στην εκπομπή ο παρουσιαστής και προσέθεσε: «Το προσωπικά δεδομένα που άπτονται των ιατρικών είναι απόρρητα. Αυτά ακούστηκαν δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Λόγω της κατάστασης της υγείας μου, με το θέμα των κιλών, που είναι μια κατάσταση από το 2008, χρήζει ειδικής αγωγής. Η πάθηση της ψυχογενούς νευρικής ανορεξίας εξετάζεται από ειδικούς γιατρούς. Δεν ζήτησα να νοσηλευτώ ούτε στο Δρομοκαΐτειο, ούτε στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού. Μεταφέρθηκα στο Δρομοκαΐτειο γιατί αυτό εφημέρευε».

Ο Μένιος Φουρθιώτης είπε -μεταξύ άλλων- ότι έχει χάσει 12 κιλά από την ημέρα που πήγε στη φυλακή. «Υπάρχει μία μητέρα τώρα που ακούει. Εγώ πήγα στο νοσοκομείο για να πάρω την αγωγή και να εξετάσουν πως είναι η υγεία μου, καθώς είμαι περίπου ένα μήνα στις φυλακές. Οι γιατροί μού συνέστησαν να ακολουθήσω την ειδική αγωγή, να παρακολουθούμε συχνά από τους γιατρούς»,.

Σχετικά με τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν το προηγούμενο διάστημα για το ότι ζήτησε να πιει εμφιαλωμένο νερό, είπε ότι δεν επιτρέπεται να πίνει νερό από τη βρύση, λόγω του προβλήματος υγείας του. Στο Δρομοκαΐτειο δεν του έδωσαν μπουκάλι με εμφιαλωμένο νερό κι έτσι οι αστυνομικοί, που τον συνόδευαν, του πρόσφεραν ένα δικό τους μπουκαλάκι.

«Σέβομαι απόλυτα την απόφαση της Δικαιοσύνης, το έργο που έκανε η αστυνομία και βρίσκομαι εδώ και σέβομαι την απόφαση του ανακριτή και εισαγγελέα. Η Δικαιοσύνη αποφασίζει για όλους τους πολίτες και της έχουμε εμπιστοσύνη», επανέλαβε σε άλλο σημείο των δηλώσεών του.

Μένιος Φουρθιώτης: Να επέμβει αυτεπάγγελτα ο εισαγγελέας για την διαρροή του ιατρικού μου φακέλου

ΠΗΓΗ:https://www.athensvoice.gr/

 

You May Also Like

Απόφαση «βóμβα» για τον Ηλία Μίχο στην υπόθεση της 12χpονης στον Κολωνό

Αθώωση του Ηλία Mίχου για τον βιασμό της 12χρονης ζητάει η εισαγγελέας

Κεραμέως: Στις 14 Σεπτεμβρίου ανοίγουν τα σχολεία – Οι εξαιρέσεις για τη χρήση της μάσκας

Κεραμέως: Στις 14 Σεπτεμβρίου ανοίγουν τα σχολεία – Οι εξαιρέσεις για τη…

Ο «ήρωας» φοιτητής που έσωσε επιβάτες στα βαγόνια του θανάτου

«Μακάρι να μην πέθαιναν άνθρωποι και ας μην έπαιρνα βραβεία»

Ο «άθλος» του Τζο Μπάιντεν – Έπεσε τρεις φορές στις σκάλες του Air Force One (vid)

Περιπετειώδης ήταν η… άναβαση του Τζο Μπάιντεν στο Air Force One καθώς…

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Ανακοινώνει την ίδρυση του κόμματος Εθνική Συμφωνία

Η παρουσίαση θα γίνει στις 6 το απόγευμα από τον Κωσταντίνο Μπογδάνο…

Αγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό – Νέα ιστορική, βιογραφική σειρά στο Mega

Η νέα ιστορική-βιογραφική σειρά «Αγιος Παΐσιος», που έρχεται στο MEGA με ένα…

Προγραμματική Συμφωνία για το Πληροφοριακό Σύστημα του Εθνικού Μητρώου Γεφυρών

Έως σήμερα η πολιτεία δεν γνωρίζει με ακρίβεια πόσες γέφυρες υπάρχουν και σε ποια κατάσταση βρίσκονται. Αυτό τώρα αλλάζει.

Εστίαση: Πανελλαδικό κλείσιμο καταστημάτων την Τρίτη 16 Νοεμβρίου

Τι ανακοίνωσε η Ένωση Εστιατορίων και Συναφών Αττικής – Για μείωση τζίρου 30…

ΠΟΥ: Όταν η Υγεία γίνεται μπίζνα, οι ιοί κάνουν πάρτι

ΠΟΥ: Όταν η Υγεία γίνεται μπίζνα, οι ιοί κάνουν πάρτι

Παρουσιάστηκε το νέο σύστημα «άυλης» συνταγογράφησης

Παρουσιάστηκε το νέο σύστημα «άυλης» συνταγογράφησης