Σεξουαλική παρενόχληση στην Αγία Μαρίνα: Αθωωτική πρόταση του εισαγγελέα για τους δύο αλλοδαπούς

Αναβολή της δίκης των δύο κατηγορουμένων από τους έξι

Την αναβολή της δίκης των δύο κατηγορουμένων

, με καταγωγή από το Πακιστάν, οι οποίοι κατηγορούνται πως συμμετείχαν στην ομάδα των έξι ατόμων που επιτέθηκε σε μία 26χρονη κοπέλα σε παραλία της Βάρκιζας αποφάσισε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, για τις 22 Ιουνίου 2021 προκειμένου να κληθεί και να καταθέσει η παθούσα.
Σύμφωνα με την καταγγελία της 26χρονης, τα έξι άτομα της επιτέθηκαν έξω από πλαζ στο Κορωπί αφαιρώντας της τη μπλούζα, ενώ παράλληλα τη βιντεοσκοπουσαν και μετέδιδαν ζωντανά το περιεχόμενο στο διαδίκτυο.

Τι υποστήριξαν στις απολογίες τους

Κατά τη σημερινή ακροαματική διαδικασία ενώπιον του δικαστηρίου οι δύο κατηγορούμενοι αρνήθηκαν ότι επιτέθηκαν στην κοπέλα. «Εμείς κάναμε μπάνιο, ξαφνικά βρήκαμε την παρέα των τεσσάρων ανδρών τους οποίους ξέραμε. Τους είδαμε που πήγαν να μιλήσουν σε μια κοπέλα, εμείς κάτσαμε λίγο πιο πίσω. Δεν επιτεθηκαμε στην κοπέλα, δεν κάνουμε εμείς τέτοια πράγματα. Την ώρα που μας συνέλαβαν εμείς είδαμε τον άνδρα της, δεν τον γνωρίζουμε».

Ο δεύτερος κατηγορούμενος είπε: «Το πρόβλημα δημιουργήθηκε επειδή ήμασταν στην ίδια παρέα με τους δράστες. Εμείς απομακρυνθήκαμε επειδή ο φίλος μου, δεν έχει χαρτιά νόμιμης εισόδου και παραμονής».

Ο εισαγγελέας, πριν από την αναβολή της δίκης, πρότεινε την αθώωση των δύο κατηγορουμένων.