ΘΕΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ 2021: Την άλλη Δευτέρα, 5 Ιουλίου, κάνουν… πρεμιέρα οι θερινές εκπτώσεις, νωρίτερα απ’ ό,τι άλλες χρονιές.

Οι θερινές εκπτώσεις αναμένονταν να ξεκινήσουν στις 12 του μήνα, αλλά αποφασίστηκε να έρθουν μια εβδομάδα νωρίτερα. Μέσα στην ημέρα, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση.

Οι εκπτώσεις θα διαρκέσουν μέχρι το τέλος Αυγούστου και σύμφωνα με τη νομοθεσία τα καταστήματα μπορούν να ανοίξουν την πρώτη Κυριακή, κατά την έναρξη της χρονικής περιόδου των εκπτώσεων.

Υπενθυμίζεται, ότι οι θερινές εκπτώσεις, βάσει της νομοθεσίας, ξεκινούν τη δεύτερη Δευτέρα του Ιουλίου, όμως φέτος λόγω της κατάστασης, το υπουργείο Ανάπτυξης αποφασίζει την πρόωρη έναρξή τους σε μία προσπάθεια να τονωθεί η κίνηση.

Σύμφωνα με τις οδηγίες των εμπορικών συλλόγων προς τα μέλη τους, κατά τη διενέργεια των θερινών εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία του ποσοστού της έκπτωσης.

ΠΗΓΗ:https://www.newsit.gr/