Πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία παρά τη δυσμενή οικονομική συγκυρία, το χρονικό διάστημα από 11-04-2017 έως και 13-04-2017, το 4ο  Πασχαλινό Bazaar  του «Κέλετρον Αγάπη για το παιδί», στον αίθριο χώρο του Εμπορικού Κέντρου Καστοριάς, με τίτλο «Γίνε Νονός κι εσύ αυτό το Πάσχα».

Το Διοικητικό Συμβούλιο του «Κέλετρον Αγάπη για το παιδί», ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνέβαλαν με ποικίλους τρόπους στην επιτυχή διεξαγωγή του 4ου Πασχαλινού Bazaar του εθελοντικού μας οργανισμού και ειδικότερα

Τους ακούραστους εθελοντές του οργανισμού μας που εργάστηκαν συστηματικά και επίμονα για μεγάλο χρονικό διάστημα παράγοντας προϊόντα και δημιουργώντας έργα, διαθέτοντας πολλές ώρες και που διέθεσαν αφιλοκερδώς το ζήλο και το μόχθο τους, για την πραγματοποίηση του bazaar. Επίσης όλες τις εθελόντριες και τους εθελοντές που εργάστηκαν στο bazaar, και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, συμβάλλοντας σε μεγάλο βαθμό στην επιτυχία του και στην διασφάλιση εσόδων για τη λειτουργία του εθελοντικού μας οργανισμού. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις εργαζόμενες και τα παιδιά του «Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας «Μία Ζεστή Αγκαλιά για το Παιδί» του «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί», για τις όμορφες λαμπάδες που φιλοτέχνησαν και αφιέρωσαν στο πασχαλινό μας bazaar.

Τους συμπολίτες μας που υποστήριξαν την προσπάθεια μας αναγνωρίζοντας το παραγόμενο έργο και συμβάλλοντας στην συνέχιση του.

Τα ΜΜΕ της πόλης μας και συνολικά της Δυτικής Μακεδονίας που ανέδειξαν και υποστήριξαν όλη αυτή τη δράση.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.