Μπογδάνος: Λυπάται η Λατινοπούλου – Οι αντικομμουνιστικές απόψεις πρέπει να λέγονται χωρίς συνέπειες

Ξαναχτυπά η  πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Θεσσαλονίκης Αφροδίτη Λατινοπούλου η οποία τοποθετήθηκε για τη διαγραφή Μπογδάνου εκφράζοντας τη λύπη της αλλά και παρέχοντας στήριξη στον βουλευτή καθώς σε ανάρτησή της κάνει λόγο για φοβικότητα που πρέπει να ξεπεράσουμε απέναντι στον κομμουνισμό αλλά και για το ότι μια μέρα πρέπει η αντικομμουνιστική ρητορική να μπορεί να λέγεται χωρίς συνέπειες.

Η κ. Λατινοπούλου σε ανάρτησή της παραδέχεται ότι η αντικομμουνιστική ρητορική είναι κάτι που λέγεται πίσω από κλειστές πόρτες και πηγαδάκια και θα πρέπει να κάποια στιγμή οι «σκληρές αλήθειες» εναντίον της Αριστεράς και του κομμουνισμού να λέγεται χωρίς συνέπειες από στόματα πολιτικών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας στηρίζει τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο σε απαράδεκτες κινήσεις του, καθώς ανάλογη στήριξη είχε παράσχει όταν ο βουλευτής προχώρησε στη ρατσιστική αποκάλυψη ονομάτων προσφυγόπουλων. Λίγες μέρες μετά η κ. Λατινοπούλου είχε γράψει:

«Συμφωνούμε όλοι πως η δημοσιοποίηση ονοματεπωνύμων στο διαδίκτυο κ ειδικά παιδιών είναι λάθος. Είναι όμως γεγονός πως σε ορισμένες συνοικίες η συντριπτική πλειοψηφία των παιδιών που φοιτούν σε νηπιαγωγεία δεν είναι Ελληνικής καταγωγής δείχνοντας το μαύρο μέλλον που έρχεται.»

Υπενθυμίζεται ότι το στέλεχος της ΝΔ έχει απασχολήσει τη δημόσια σφαίρα και στο παρελθόν με απαράδεκτες, σεξιστικές και αναχρονιστικές απόψεις όπως για τις «αποκρουστικές γυναίκες με τρίχες, ραγάδες και κυτταρίτιδα», αλλά και το σχόλιο «κατάντια», μετά την ακύρωση του σκοταδιστικού Συνεδρίου Γονιμότητας.