Ο εθελοντικός οργανισμός για τα δικαιώματα του παιδιού «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί»,  την  Πέμπτη  27-04-2017,  πραγματοποίησε ημερήσια εκδρομή,  στο «Δασάκι της Μεσοποταμίας», για τα παιδιά που υποστηρίζει, μέσω του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας  Παιδιού «Μια ζεστή αγκαλιά για το παιδί».

Συνοδοί στην εκδρομή ήταν μέλη της διοίκησης, το προσωπικό του κέντρου ημερήσιας φροντίδας και πολλοί εθελοντές του οργανισμού μας.

Σκοπός της εκδρομής ήταν να δοθεί η ευκαιρία στα παιδιά να διασκεδάσουν, και να παίξουν δημιουργικά στην φύση, κατασκευάζοντας στεφάνια, ενόψει της έναρξης της καλοκαιρινής περιόδου και της έλευσης της Πρωτομαγιάς. Η διοίκηση, το προσωπικό, οι εθελοντές και τα παιδιά πέρασαν μία  όμορφη, διασκεδαστική και εποικοδομητική ημέρα γεμάτη γέλια, παιχνίδι και χαρά.

Ο οργανισμός ως φορέας προστασίας των δικαιωμάτων του παιδιού, εγγυάται πως θα συνεχίσει να οργανώνει παρόμοιες δράσεις, οι οποίες θα συνεισφέρουν στην διασκέδαση και στην ψυχοσυναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών που υποστηρίζει.

Ευχαριστούμε θερμά το κρεοπωλείο του κ. ΣΑΝΑΤΣΙΟΥ Αθανάσιου και ΣΙΑ ΟΕ, για την προσφορά μεγάλης ποσότητας κρέατος, που κάλυψε τις διατροφικές ανάγκες των παιδιών μας στην εκδρομή.

Eπίσης ευχαριστούμε ολόψυχα τον φυσιολατρικό σύλλογο νεολαίας Μεσοποταμίας για την υπέροχη φιλοξενία και για την προσφορά παγωτών στα παιδιά του κέντρου μας.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ακούραστους εθελοντές μας, Έλλη, Κατερίνα, Ειρήνη, Νίκο, Βασίλη, Νόνη, Ηλία, Μαρία, Σοφία, Βούλα, Χρήστο, που φρόντισαν, πρόσεχαν και έπαιξαν με τα παιδιά μας.

 

 

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.