Αναγνωρίζοντας ότι οι περισσότεροι χρησιμοποιούν το Android Device Manager απλά για να βρίσκουν τη χαμένη συσκευή τους, η Google αποφάσισε να μετονομάσει την εφαρμογή σε Find My Device και παράλληλα να προχωρήσει σε ορισμένες καλοδεχούμενες αναβαθμίσεις.

Στο ανανεωμένο περιβάλλον της εφαρμογής μπορείτε να δείτε όλες τις συσκευές Android που είναι συνδεδεμένες στον λογαριασμό σας, όπως smartphones, tablets και smartwatches. Η κύρια λειτουργία παραμένει αυτή της εύρεσης μιας χαμένης συσκευής είτε χρησιμοποιώντας κάποια άλλη, είτε από τον υπολογιστή του χρήστη. Εκτός από την τοποθεσία, ο χρήστης μπορεί να δώσει εντολή στο smartphone του να βγάλει έναν πραγματικά πολύ δυνατό ήχο για να το βρει αν π.χ το έχει χάσει μέσα στο σπίτι του.

Φυσικά, σε περίπτωση που χαθεί η συσκευεή σε εξωτερικό χώρο ή ακόμη χειρότερα κλαπεί, υπάρχουν οι επιλογές για κλείδωμα, για εμφάνιση μηνύματος μήπως το βρεί κάποιος Καλός Σαμαρείτης και ολική διαγραφή των περιεχομένων του.

Find My Device – [Google Play Link]

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.