Τη Δευτέρα, (22-05-2017) το βράδυ στην Κρυσταλλοπήγη Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας, συνελήφθη σε δασώδη περιοχή στα ελληνοαλβανικά σύνορα 59χρονος υπήκοος Αλβανίας, δραπέτης του Σωφρονιστικού Καταστήματος Κασσάνδρας Χαλκιδικής.

Ειδικότερα, στις 22-05-2017, τις  πρωινές ώρες, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής, ενημερώθηκαν ότι ο 59χρονος αναζητείται διότι δραπέτευσε πρωινές ώρες της ιδίας από το Σωφρονιστικό Κατάστημα Κασσάνδρας. Άμεσα οργανώθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, με αποτέλεσμα να εντοπιστεί και να συλληφθεί, ενώ επιχειρούσε να εξέλθει από τη χώρα.

Ο συλληφθείς μη νόμιμος μετανάστης, εξέτιε ποινές ισόβιας κάθειρξης και κάθειρξης -15- ετών για εισαγωγή, κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών στη χώρα μας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Σύλληψη δύο αλλοδαπών σε περιοχή της Φλώρινας για παράβαση της δασικής νομοθεσίας

Είχαν συλλέξει από δασική περιοχή της Κρυσταλλοπηγής -16- κιλά τσαγιού

Τη Δευτέρα, (22-05-2017) το μεσημέρι σε περιοχή της Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας, συνέλαβαν -2- υπηκόους Αλβανίας, μη νόμιμους μετανάστες, 20 και 22 χρόνων, για παράβαση της δασικής νομοθεσίας.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων αστυνομικών δράσεων για την πάταξη του διασυνοριακού εγκλήματος και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, αστυνομικοί εντόπισαν σε ορεινή δασική περιοχή της Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας τους προαναφερόμενους να έχουν εισέλθει παράνομα στη Χώρα και να έχουν συλλέξει ποσότητα τσαγιού -16- κιλών.

Ανωτέρω ποσότητα τσαγιού κατασχέθηκε, ενώ προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας.

Σύλληψη 34χρονου ημεδαπού στη Φλώρινα για κατοχή αδασμολόγητου καπνού

Τη Δευτέρα, (22-05-2017) το πρωί στη Φλώρινα, αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας, συνέλαβαν 34χρονο ημεδαπό για κατοχή αδασμολόγητου καπνού.

Συγκεκριμένα, μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον 34χρονο βρέθηκαν στην κατοχή του -200- συσκευασίες καπνού οι οποίες περιείχαν ποσότητες αδασμολόγητου καπνού, συνολικού βάρους -5- κιλών καθώς και το χρηματικό ποσό των -1.095- ευρώ, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων στην Π.Ε. Καστοριάς για την επόμενη εβδομάδα (από 04-06-2018 έως 10-06-2018)

Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα (από 04 έως 10 Ιουνίου του…

Συνελήφθη 40χρονος ημεδαπός στην Πτολεμαΐδα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη χθες (02-03-2023) το βράδυ στην Πτολεμαΐδα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης…

Συνελήφθη από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καστοριάς ένα ακόμη μέλος της εγκληματικής οργάνωσης που συμμετείχε στις 2 μεγάλες υποθέσεις διακεκριμένων κλοπών από επιχείρηση γουναρικών στην Καστοριά

  Πρόκειται για 44χρονη αλλοδαπή σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης…

Φλώρινα: Συνελήφθη 22χρονος ημεδαπός για καλλιέργεια κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών

Είχε εγκαταστήσει μέσα στο σπίτι του εργαστήριο καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης

Σε ποιες περιοχές της Καστοριάς θα βρεθεί η Κινητή Αστυνομική Μονάδα την επόμενη εβδομάδα;

Αναλυτικά τα δρομολόγια από 27-11-2023 έως 03-12-2023

Συνελήφθη 36χρονος αλλοδαπός σε περιοχή της Καστοριάς, ο οποίος μετέφερε παράνομα με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο συνομήλικο ομοεθνή του

Κατασχέθηκαν τo Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και -2- κινητά τηλέφωνα

Συνελήφθησαν το δεκαπενθήμερο -6- άτομα για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στη Δυτική Μακεδονία,

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους, θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Μηνιαία δραστηριότητα των Αστυνομικών Υπηρεσιών Δυτικής Μακεδονίας του μήνα Οκτωβρίου 2018

Μηνιαία δραστηριότητα των Αστυνομικών Υπηρεσιών Δυτικής Μακεδονίας του μήνα Οκτωβρίου 2018