Πινγκ – Πονγκ: Διακρίσεις για τους αθλητές του Κένταυρου Καστοριάς στο 17ο τουρνουά Κοζάνης

Το Σάββατο 18/6/2022 πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη το 17ο τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης όπου συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Κοζάνης και η ομάδα του Σ.Ε.Α. Κοζάνης.

Συμμετείχαν αθλητές από την Καστοριά, την Κοζάνη, την Φλώρινα και τα Γρεβενά.  Το συγκεκριμένο τουρνουά αποτελεί διαφήμιση για το άθλημα καθώς δίνει την ευκαιρία στα παιδιά για επιπλέον αγώνες αλλά και τη δυνατότητα σε νέους αθλητές να αγωνιστούν για πρώτη φορά και να πάρουν εμπειρίες.

Ο Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” συμμετείχε στις κατηγορίες των παμπαίδων, παίδων  αλλά και γυναικών με 7 αθλητές και 1 αθλήτρια κατακτώντας πολύ καλές θέσεις. Πιο συγκεκριμένα, στην κατηγορία των παμπαίδων ο Σκρέκας Ζήσης  κατέκτησε την 3η θέση, ενώ ο Γιαννάκης Γιώργος και ο Τσάμης Φώτης παρότι ήταν το πρώτο τους τουρνουά έφτασαν μέχρι την 16αδα και ο Ζυγάς Παναγιώτης αποκλείστηκε στην φάση των ομίλων.  Στην κατηγορία των γυναικών η Πληκαδίτη Θεοδώρα (παρότι ανήκει στην κατηγορία των Κορασίδων αγωνίστηκε σε μεγαλύτερη ηλικιακή κατηγορία) με πολύ καλές εμφανίσεις κατέκτησε την 1η θέση.

Επίσης, δύο αθλητές του Κένταυρου Καστοριάς κατέκτησαν μετάλλια στην κατηγορία των παίδων, την 2η θέση κατέκτησε ο Τοκατλίδης Φώτης και την 3η θέση ο Παπαδόπουλος Δημήτρης ενώ ο Κωνσταντίνου Στέφανος αποκλείστηκε στην φάση των ομίλων.

Ο Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” συγχαίρει όλους τους αθλητές του για την συμμετοχή και την προσπάθεια τους αλλά και τον Σ.Ε.Α. Κοζάνης για την άψογη διοργάνωση και φιλοξενία.

Τέλος, να αναφέρουμε πως οι εγγραφές νέων αθλητών συνεχίζονται σε όλη την καλοκαιρινή περίοδο, πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6934901347, 6938300069.