Συγκίνηση και χαρά για την επαναλειτουργία του τμήματος με τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά.

 

Στην τελετή ορκωμοσίας των αποφοίτων του Τμήματος Διεθνούς Εμπορίου του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας παράρτημα Καστοριάς παραβρέθηκε η βουλευτής Σύριζα Καστοριάς Ολυμπία Τελιγιορίδου.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε μέσα σε ένα ευχάριστο κλίμα καθώς το συγκεκριμένο τμήμα είχε καταργηθεί με το «Σχέδιο Αθηνά» και σημειωτέον ότι οι συγκεκριμένοι απόφοιτοι θα ήταν και οι τελευταίοι του τμήματος. Όμως με ανακοίνωση του στις 20-02-17 ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Κώστας Γαβρόγλου θέτει στο μηχανογραφικό του 2017 την επαναλειτουργία του Τμήματος Διεθνούς Εμπορίου του Δυτικής Μακεδονίας στο παράρτημα Καστοριάς.

Η κα Τελιγιορίδου φανερά συγκινημένη ευχήθηκε στους απόφοιτους καλή σταδιοδρομία και πρόοδο, ενώ τα συγχαρητήριά της εξέφρασε στους γονείς και στους καθηγητές. «Ήταν μια ιδιαίτερη ημέρα για εμένα που παραβρέθηκα στη ορκωμοσία των φοιτητών. Ένιωσα μεγάλη χαρά για το τμήμα Διεθνούς Εμπορίου του ΤΕΙ στην Καστοριά που είχε κλείσει με το «Σχέδιο Αθηνά», το οποίο εφαρμόσθηκε επί υπουργίας κ. Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου, όμως θα επαναλειτουργήσει τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε η βουλευτής.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.