Με τις επιτυχείς προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις έληξαν τα μαθήματα της Σχολής Βυζαντινής και Ελληνικής παραδοσιακής μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Καστοριάς «ο Άγιος Μηνάς», του ακαδημαϊκού έτους 2016-2017.

Στη Σχολή φοιτούν περί τους 60 μαθητές, οι οποίοι διακρίνονται για το ήθος τους , την αγάπη τους στην Αγία μας Εκκλησία και για την έφεση προς την πατρώα Βυζαντινή Μουσική, τη Μουσική της Εκκλησίας μας, αλλά και την Ελληνική παραδοσιακή μουσική.

Ευχαριστίες στο Διευθυντή, στους διδάσκοντες καθηγητές για την ολόθυμη και ανιδιοτελή προσφορά τους και συγχαρητήρια στους μαθητές για το ζήλο και τις επιδόσεις τους.

Συγχαρητήρια επίσης και στους τρεις αποφοίτους μαθητές της σχολής μας που έλαβαν πτυχίο και δίπλωμα από το σύγχρονο ωδείο Κοζάνης «Μusic art» το Σάββατο 17 Ιουνίου.

Τέλος θερμές ευχαριστίες στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Σεραφείμ για το άοκνο ενδιαφέρον του και την ποικιλότροπη βοήθεια του στο έργο της σχολής. Καλό καλοκαίρι! Ραντεβού τον Οκτώβριο.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.