Σχετικά με το άρθρο από σάιτ το οποίο αναφέρθηκε μετά από καταγγελία κατοίκων της Κοινότητας μας που όπως αποδείχθηκε ήτανε από συγκεκριμένο άτομο σε εμένα προσωπικά και για τον θεσμό του Προέδρου τον οποίο κατέχω και θα κατέχω για τα επόμενα 5 χρόνια με την τιμή που μου κάνανε οι κάτοικοι της να με επανεεκλέξουν (μάλιστα με μεγάλο ποσοστό και όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος) και μιλούσε για αδιαφορία και για ευθύνες που έριξα σε παιδιά,έκανα τον κόπο και πήγα με τους ανθρώπους (επαγγελματίες στο είδος τους) πέρα από την άμεση επιδιόρθωση της εστίας αλλά και την συντήρηση της 2ης εστίας να δούμε πως μπορεί να έπεσε αυτή η εστία μόνη της.
Στις φωτογραφίες που παραθέτω φαίνεται ότι στα στηρίγματα που υπήρχανε καρφωμένα στο έδαφος (τα λεγόμενα φυτίλια όπως τα λένε αυτοί που ασχολούνται με τα σίδερα) υπήρξε πίεση δηλαδή κάποιος σαν να κρεμάστηκε με αποτέλεσμα αυτά αλλά να στραβώσουνε και άλλα να ξεκολλήσουν από την πίεση που δέχτηκαν με αποτέλεσμα να έρθει η εστία μπροστά και να πέσει στο έδαφος.
Άρα υπάρχει και η περίπτωση θα έλεγα εγώ του βανδαλισμού από παιδιά χωρίς φυσικά να το θέλουν και να σκεφτούν τι μπορεί να γίνει αν κάποιος κρεμαστεί εκείνη την στιγμή από τις εστίες ” άγνοια του κινδύνου “είναι όμως παιδιά και έχουν τα ελαφρυντικά τους.
Ευτυχώς επαναλαμβάνω δεν υπήρχε τραυματισμός σε κάποιο παιδί και εννοείται δεν βγάζω τις ευθύνες από πάνω μου στο μέτρο φυσικά που μου αναλογεί, δηλαδή να ενημερωθώ και να μην πράξω τα ανάλογα, πράγμα που δεν έγινε στην συγκεκριμένη περίπτωση γιατί η ανταπόκριση μου ήτανε άμεση.
Επίσης στο Δημοτικό Σχολείο σε καθημερινή βάση χρησιμοποιούν τον συγκεκριμένο χώρο για όλα τα παιδιά και δεν έπεσε κάτι στην αντίληψη τους, κάθε μέρα ελέγχουν τα πάντα πριν μπούνε εκεί τα παιδιά.
Όσο για την οξείδωση που αναφέρθηκε, επίσης στην φωτογραφία με την οξείδωση της 2ης εστίας που επίσης υπάρχει, αλλά δεν σπάει και για τον λόγο αυτό παραθέτω και βίντεο στο οποίο φαίνομαι εγώ να την κουνάω και να μην πέφτει παρόλο που δεν ήτανε πλήρως σταθεροποιημένη και φυσικά σταθεροποιήθηκε πλήρως και αυτή. Ερχόμαστε και αναρωτιόμαστε μετά από όλα αυτά πως η εστία αυτή μπορεί να έπεσε μόνη της, είναι πραγματικά να απορεί κανείς.
Για την μεγαλύτερη ασφάλεια των αθλούμενων αύριο θα τοποθετηθούν και συρματόσχοινα για να σταθεροποιηθούν ακόμη περισσότερο οι εστίες.
Αναφέρθηκε επίσης στην καταγγελία στο σάιτ ότι δεν θα πηγαίνουν τα παιδιά πριν παίζουν να ελέγχουν αν ο χώρος είναι εντάξει,σε αυτό έχω να απαντήσω ότι ούτε ο Πρόεδρος είναι υποχρεωμένος να πηγαίνει κάθε μέρα και να ελέγχει όλους τους χώρους που υπάρχουν στα όρια της Κοινότητας για να βλέπει π.χ αν κάποιο σίδερο δεν είναι κολλημένο, σε αυτό που μπορεί να έχει ευθύνη ο Πρόεδρος είναι αν αντιληφθεί κάποιος κάτοικος κάτι, ενημερώσει τον Πρόεδρο και ο Πρόεδρος δεν κάνει τις ενέργειες που πρέπει,σε αυτή την περίπτωση του συγκεκριμένου συμβάντος ειδοποιήθηκα 22:00 η ώρα το βράδυ της Παρασκευής από τον καταγγελων και την Κυριακή το μεσημέρι η ζημιά είχε επιδιορθωθεί αντί του Σαββάτου που ήτανε 28η και δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι και απλά κλείδωσα με τον χώρο.
Πρέπει να βοηθάμε όλοι μας στην εύρυθμη λειτουργία της Κοινότητας και αν κάποιος αντιληφθεί κάτι επικίνδυνο να ενημερώνει τον Πρόεδρο ή ακόμα αν δεν με “γουστάρει”εμένα να απευθύνεται στον Δήμο.
Το τελευταίο το άφησα για το τέλος και μιας και μιλάμε για τα παιδιά μας καλό θα είναι να λέμε στο σπίτι τι δεν πρέπει να κάνουνε όταν πρόκειται για δημόσια περιουσία, ανέβασα φωτογραφίες λοιπόν με τις φθορές που έχουν κάνει παιδιά στους χώρους που ανήκουν στον Δήμο και για να προλάβω κάποιους κακοπροαίρετους φυσικά και δεν έχει ευθύνη ο Πρόεδρος δεν έχει τον ρόλο ούτε του σεκιουριτα αλλά ούτε και του αστυνομικού για να βλέπει τι γίνεται κάθε βράδυ στην Κοινότητα του “όταν σβήνουν τα φώτα”.
Τα συμπεράσματα δικά σας.
Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Χιλιοδένδρου

Ζαρογιάννης Δημήτριος

Μπορεί να είναι εικόνα γρασίδι
Μπορεί να είναι εικόνα γρασίδι
Μπορεί να είναι εικόνα μπάσκετ
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Μπορεί να είναι εικόνα γρασίδι
Μπορεί να είναι εικόνα γρασίδι
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
You May Also Like

Οι πιο ξεχωριστές παραδόσεις για τα Χριστούγεννα στην Καστοριά!

Table of Contents Hide Οι πιο ξεχωριστές παραδόσεις για τα Χριστούγεννα στην…

Έναρξη εγγραφών στο Μπαϊρακτάρειο Δημοτικό Ωδείο Καστοριάς

Έναρξη εγγραφών στο Μπαϊρακτάρειο Δημοτικό Ωδείο Καστοριάς

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στον Ερυθρό Σταυρό Καστοριάς για τη σχολή Σαμαρειτών και Διασωστών

Για 4η συνεχόμενη χρονιά, θα λειτουργήσει Σχολή Σαμαρειτών και Διασωστών στο πλαίσιο…

Συνελήφθη από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καστοριάς ένα ακόμη μέλος της εγκληματικής οργάνωσης που συμμετείχε στις -2- μεγάλες υποθέσεις διακεκριμένων κλοπών από επιχείρηση γουναρικών στην Καστοριά

Πρόκειται για 44χρονη αλλοδαπή σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης για…

Επίσκεψη στον Μητροπολίτη Καστοριάς κ. Καλλίνικο από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Καστοριάς

3ο Δημοτικό Σχολείο Καστοριάς- Αθανάσιος Χριστόπουλος Επίσκεψη στον Μητροπολίτη Καστοριάς κ. Καλλίνικο.…

Συμμετοχή στην απεργία της 28ης Φεβρουαρίου από το Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Καστοριάς

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΠΕΡΓΙΑΚΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ

Νέα απάντηση Χαρδαλιά για το Πάσχα & τις μετακινήσεις στα χωριά

Νέα απάντηση Χαρδαλιά για το Πάσχα & τις μετακινήσεις στα χωριά

Δωρεά του Νομαρχιακού Τμήματος Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Καστοριάς στο Νοσοκομείο

  Δωρεά του Νομαρχιακού Τμήματος Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Καστοριάς στο Νοσοκομείο

Δείτε τι ώρα θα τελεστούν οι Αγιασμοί στις σχολικές μονάδες της ΠΕ Καστοριάς

Δείτε τι ώρα θα τελεστούν οι Αγιασμοί στις σχολικές μονάδες της ΠΕ…