Επισκέψεις, συναντήσεις, συζητήσεις, με Επαγγελματικούς και Παραγωγικούς Φορείς και Συλλόγους, με Επιμελητήριο και Φορείς Γούνας, με Ενώσεις και Σωματεία, με Πολιτιστικούς Συλλόγους. Μια αμφίδρομη επικοινωνία χωρίς μεγάλα λόγια, χωρίς ψεύτικες υποσχέσεις.

 

Παρουσία του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρη Αυγενάκη, των συναδέλφων Βουλευτών Νότη Μηταράκη και Ιάσονα Φωτήλα, του Προέδρου της ΝΟΔΕ Καστοριάς και άλλων στελεχών, μεταφέραμε το σχέδιο και το όραμα της ΝΔ για το αύριο της πατρίδας μας, αλλά και για να αφουγκραστούμε τις αγωνίες, τα προβλήματα και τις δικές απόψεις, των συμπολιτών μας.

 

Κι όλα αυτά, στο πλαίσιο της επερχόμενης επίσκεψης του προέδρου μας, Κυριάκου Μητσοτάκη στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, όπου θα μιλήσει για το μέλλον της χώρας και το σχέδιο του για την εποχή μετά το μνημόνιο.

 

Στον πυρήνα αυτής της Συμφωνίας Αλήθειας είναι η κεντρική αφετηρία ότι από τη ΝΔ ακούγονται μόνο προτάσεις, οι οποίες μπορούν να εφαρμοστούν την επόμενη μέρα. Η πατρίδα μας χρειάζεται μία αποφασισμένη και τολμηρή μεταρρυθμιστική κυβέρνηση. Για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε παραπέρα το σχέδιό μας για το πως οραματιζόμαστε την Ελλάδα της επόμενης μέρας. Για το πως θα βγούμε από την κρίση και πώς θα γιατρέψουμε τις πληγές μας. Για το πως θα χτίσουμε μια πατρίδα καλύτερη για τα παιδιά μας.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.