Συνάντηση εργασίας στην Αθήνα πραγματοποίησε την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου η Βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου με τον Υπουργό Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα, με τη συμμετοχή της Υφυπουργού Ανάπτυξης Άννας Μάνη- Παπαδημητρίου, του Υφυπουργού Εσωτερικών (αρμόδιου για θέματα Μακεδονίας- Θράκης) Στάθη Κωνσταντινίδη, του Βουλευτή Ν.Δ. Κοζάνης Μιχάλη Παπαδόπουλου, της Γενικής Γραμματέως Βιομηχανίας Θέμιδας Ευτυχίδου, της Γενικής Γραμματέως Ιδιωτικών Επενδύσεων Βίκυς Λοΐζου του Προέδρου του Επιμελητηρίου Καστοριάς Χαράλαμπου Καραταγλίδη, του Προέδρου του Επιμελητηρίου Κοζάνης Γιάννη Μητλιάγκα, καθώς και εκπροσώπων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας, του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς “Ο Προφήτης Ηλίας” και του Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών.

 

Την ατζέντα της συζήτησης μονοπώλησαν τα νέα μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων του κλάδου της γούνας που πλήττονται από τις διεθνείς κυρώσεις που έχουν επιβληθεί λόγω του πολέμου της Ρωσίας στην Ουκρανία.

 

Η Μαρία Αντωνίου δήλωσε:

 

Ως Βουλευτής Καστοριάς, όπου η γεωγραφική της θέση είχε ορίσει ως πυλώνα της οικονομίας της τη γουνοποιία, αντιλαμβάνομαι απόλυτα την ανάγκη συνέχισης της πολιτικής ενίσχυσης του συγκεκριμένου κλάδου, ώστε να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας και η βιωσιμότητα των επιχειρήσεων, δίνοντας θετικό πρόσημο στην τοπική οικονομία και την κοινωνία. Είναι ξεκάθαρη η επιλογή του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να συνεχίσουμε αυτή τη συγκροτημένη, κοστολογημένη και ορθολογιστική πολιτική προκειμένου να στηρίξουμε αποτελεσματικά έναν από τους μεγαλύτερους εξαγωγικούς και εξωστρεφείς κλάδους της ελληνικής οικονομίας”.

 

You May Also Like

Ε.Σ.ΠΕ.ΕΚΑΣ. προς Τ.ΕΘ.Α.: «Μας οδηγείτε εκτός στρατοπέδων»

Ε.Σ.ΠΕ.ΕΚΑΣ. προς Τ.ΕΘ.Α.: «Μας οδηγείτε εκτός στρατοπέδων»

Φουντώνει η συζήτηση για ίδρυση νέου κόμματος ενόψει ευρωεκλογών

Τι εκτιμούν αναλυτές

Σήμερα εορτή του Αγίου Αρτεμίου, προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας.

Γρηγόριος Γρηγοριάδης: ”Την τιμητική του, το Σώμα, που έχει την ευθύνη να φροντίζει για την εσωτερική ασφάλεια της Πατρίδας μας.”

Μαρία Αντωνίου: « Ένα πάγιο και δίκαιο αίτημα των στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας που υπηρετούν στην παραμεθόριο γίνεται πράξη!»

Αποδίδεται επίδομα παραμεθορίου ύψους 130 ευρώ/μήνα σε αστυνομικούς που υπηρετούν στα σύνορα

Η Μαρία Αντωνίου στην προεκλογική συγκέντρωση του Κωνσταντίνου Ζέρβα

«Καλή επιτυχία, Δήμαρχε- Καλή επιτυχία, φίλε Κωνσταντίνε!»

Πινγκ – Πονγκ: Προκριματικά Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων

Πινγκ – Πονγκ: Προκριματικά Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων

Διανομή τροφίμων θα γίνει Πέμπτη και Παρασκευή από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καστοριάς

    Διανομή τροφίμων θα γίνει Πέμπτη και Παρασκευή από το Κοινωνικό…

Ευχαριστήριο του Α.Σ. Καστοριάς

Τα αναπτυξιακά τμήματα μπάσκετ του συλλόγου μας απέκτησαν τις νέες μπλούζες προθέρμανσης…

Δωρεάν έλεγχοι drive through rapid test στo ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ την Δευτέρα 19/04/2021

Δωρεάν έλεγχοι drive through rapid test στo ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ την Δευτέρα 19/04/2021