Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση για το φυσικό περιβάλλον του Γράμμου στο Πάρκο Εθνικής Συμφιλίωσης

Με σημαντική συμμετοχή κατοίκων της περιοχής Καστοριάς και ευρύτερα της Δυτικής Μακεδονίας πραγματοποιήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου 2017 στο Πάρκο Εθνικής Συμφιλίωσης η ομιλία του διδάκτορα δασοκομίας ΔΠΘ Αθανάσιου Σταμπουλίδη με θέμα «Η χλωρίδα και η πανίδα του Γράμμου».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς Ολυμπία Τελιγιορίδου και ο Αντιδήμαρχος Νεστορίου Κώστας Λέκκος, αρμόδιος για θέματα περιβάλλοντος.

Μετά την ομιλία ακολούθησε ενδιαφέρουσα και χρήσιμη συζήτηση στην οποία αναδείχτηκε η ανάγκη να γίνει ο Γράμμος «Εθνικό Πάρκο» ώστε να υπάρχει μια ολοκληρωμένη και συντονισμένη διαχείριση του σπάνιου αυτού περιβαλλοντικού θησαυρού της περιοχής μας.

Ακολούθησε περίπατος στην περιοχή του Πάρκου Εθνικής Συμφιλίωσης κατά τον οποίο ο ομιλητής μας μίλησε για τα λουλούδια και τα δέντρα που βλέπαμε, τα χαρακτηριστικά τους, την ηλικία τους κλπ.

00

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.