Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση της Ένωση Στρατιωτικών Π.Ε. Καστοριάς με θέμα: «Οι κίνδυνοι στο διαδίκτυο και οι τρόποι πρόληψης και αντιμετώπισης  Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση  που διοργάνωσε η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς σε συνεργασία με τις εκδόσεις «Ψυχογιός» για την παρουσίαση των βιβλίων του Στρατηγού ε.α της ΕΛ.ΑΣ Μάνου Σφακιανάκη και της ψυχολόγου-ψυχοερευνήτριας κας. Βέρα Αθανασίου στο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Άργους Ορεστικού.

Μετά το πέρας της παρουσίασης ακολούθησε ενημέρωση και συζήτηση με το κοινό με θέμα: «Οι κίνδυνοι στο διαδίκτυο και οι τρόποι πρόληψης και αντιμετώπισης»

Η ΕΣΠΕΕ Καστοριάς ευχαριστεί θερμά τους ομιλητές για την αποδοχή της πρόσκλησης μας, τον Δήμο Άργους Ορεστικού για την παραχώρηση του χώρου, τις εκδόσεις «Ψυχογιός» για την συνεργασία, τους χορηγούς της εκδήλωσης για την πολύτιμη βοήθεια τους καθώς και όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.