Διώξτε τις άσχημες μυρωδιές από το σπίτι

Ένα σπίτι που μυρίζει πάντα φρεσκάδα και καθαριότητα προσφέρει γαλήνη και ηρεμία σε αυτόν που ζει μέσα σε αυτό.

Πέρα από το γεγονός ότι πρέπει να γίνεται μια γενική καθαριότητα ανά τακτά χρονικά διαστήματα, μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε κάποιες μικρές συμβουλές για να έχετε ευχάριστη μυρωδιά στο σπίτι σας.

  1. Βάλτε ένα κατσαρολάκι να σιγοβράσει με νερό και φέτες πορτοκάλι, κανέλα και γαρίφαλο και όλο το σπίτι θα μυρίσει ευχάριστα.
  2. Πριν αρχίσετε το σκούπισμα ρίξτε ένα φακελάκι μαγειρική βανίλια στο πάτωμα και ρουφήξτε τη με την ηλεκτρική σκούπα. Όταν τελειώσετε με το σκούπισμα θα μυρίζει τέλεια όλο το σπίτι!
  3. Αν θέλετε τα συρτάρια να μυρίζουν υπέροχα τοποθετήστε στο εσωτερικό τους ένα τούλι με αποξηραμένες φλούδες πορτοκαλιών.
  4. Για την ντουλάπα σας τυλίξτε σε ένα τούλι δύο φύλλα δάφνης, ένα ξυλάκι κανέλας, κόκκους μαύρου πιπεριού και ωμό ρύζι. Τα ρούχα σας θα μυρίζουν όμορφα!
  5. Στην κουζίνα σας, κάθε φορά που θέλετε να εξουδετερώσετε άσχημες μυρωδιές όπως από ψάρι, βάλτε στο γκριλ να ψηθούν φλούδες, από εσπεριδοειδή (πορτοκάλια, μανταρίνια, λεμόνια, γκρέιπ φρουτ). Αφήστε τις φλούδες να ψηθούν για ένα λεπτό με ανοιχτή την πόρτα του φούρνου.

newsbeast.gr