Δήμος Καστοριάς: Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά τις εκδηλώσεις των “Ραγκουτσαριών“ στις  6-7-8/1/2018»

Το Δημοτικό Συμβούλιο Καστοριάς έλαβε ομόφωνα την 405/17 Κανονιστική Απόφασή με θέμα: «Έκδοση κανονιστικής απόφασης για λήψη προσωρινών μέτρων ρύθμισης κυκλοφορίας κατά τις εκδηλώσεις των Ραγκουτσαριών στι 6-7-8/1/2018» η οποία έχει ως εξής :

Εκδίδει Κανονιστική Απόφαση για την εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων «Ραγκουτσάρια 2018», που θα λάβουν χώρα στη Δημοτική Κοινότητα Καστοριάς, ως εξής:

Α) Στις 6 & 7 Ιανουαρίου 2018 :

Από την πλατεία Δαβάκη έως την πλατεία Ομονοίας – Απαγορεύεται η κυκλοφορία και η στάθμευση των οχημάτων επί της οδού Μητροπόλεως, από τη συμβολή της με την οδό Διοικητηρίου έως και τη συμβολή της με την οδό Βαλαλά (πλατεία Ομονοίας), από τις 17:00 έως το πέρας των εκδηλώσεων, πλην νοσοκομειακών και οχημάτων έκτακτης ανάγκης.

Η κίνηση των οχημάτων στην περιοχή θα γίνεται διαμέσου του κυκλικού κόμβου της πλατείας Δαβάκη από τις οδούς 3ης Σεπτεμβρίου και Κολοκοτρώνη προς Α. Κομνηνού και Ιουστινιανού.

Β) Στις 8 Ιανουαρίου 2018 ( ημέρα της παρέλασης ) :

Από την πλατεία Μακεδονομάχων (συγκέντρωση καρναβαλιστών) έως και την πλατεία Ομονοίας (πέρας εκδήλωσης) – Απαγορεύεται η κυκλοφορία και η στάθμευση οχημάτων επί των οδών Ιουστινιανού και Μητροπόλεως από τις 14:00 έως το πέρας της εκδήλωσης, πλην νοσοκομειακών και οχημάτων έκτακτης ανάγκης.

Επιπλέον, απαγορεύεται η κυκλοφορία στις οδούς, που συμβάλουν με τις οδούς Ιουστινιανού και Μητροπόλεως: Ορεστείων, Α. Κομνηνού, Κολοκοτρώνη, 3ης Σεπτεμβρίου, Βαλαλά, Ρ. Φεραίου καθώς και στην Πλατεία Αφ. Εμμανουήλ (περιοχή Ντουλτσό).

Επίσης κατά το ίδιο χρονικό διάστημα η οδός Θωμαΐδος – Λιμπανίας – Μάνου καθορίζεται ως διπλής κατεύθυνσης κυκλοφορίας οχημάτων και απαγορεύεται η στάθμευση.

Όσον αφορά στην έξοδο από την πόλη από την περιοχή της Χλόης/Φουντουκλή, θα γίνει παράκαμψη της οδού Ορεστείων, μέσω Καλλιθέας προς σηματοδότη Γράμμου – Μ. Αλεξάνδρου.

Όπου απαιτούνται απαγορεύσεις/παρακάμψεις κυκλοφορίας, θα τοποθετηθούν κάγκελα ασφαλείας, πλαστικά στηθαία ή πλαστικοί κώνοι, θα γίνει τοποθέτηση πινακίδας υποχρεωτικής πορείας προς τη νέα κατεύθυνση και θα υπάρχει  σημαιοφόρος για την έγκαιρη προειδοποίηση των οδηγών επειδή τα συγκεκριμένα σημεία θα φορτιστούν κυκλοφοριακά.

 

You May Also Like

Τελική Φάση FINAL FOUR Εφηβικού Πρωταθλήματα Της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. 2023

Το 3ήμερο της 25ης Μαρτίου είχαμε το Final 4 του Εφηβικού Πρωταθλήματος στο ΔΑΚ ΣΚΑΡΚΑΛΑ της Κοζάνης.

ΚΕΚ Καστοριάς: Νέο πρόγραμμα  τηλεκατάρτισης και πιστοποίησης με τίτλο «Κατάρτιση σε βασικές δεξιότητες χρήσης Η/Υ και πιστοποίηση»

ΚΕΚ Καστοριάς: Νέο πρόγραμμα  τηλεκατάρτισης και πιστοποίησης με τίτλο «Κατάρτιση σε βασικές…

Πέντε τα Μαρτυρικά Χωριά του Δήμου Άργους Ορεστικού μετά την πρόσφατη αναγνώριση των Κοινοτήτων Λάγκας και Γέρμα

Πέντε τα Μαρτυρικά Χωριά του Δήμου Άργους Ορεστικού μετά την πρόσφατη αναγνώριση…

Συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών, σε περιοχές της Καστοριάς

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς -2-…

Χρυσό μετάλλιο για την Ευαγγελία Αναστασιάδου στο Παγκόσμιο

Ακόμη μία πρωτιά για την αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς

Ενημερωτικές διαλέξεις των Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας σε μαθητές κατά το σχολικό έτος 2016-2017

Αστυνομικοί των Υπηρεσιών Τροχαίας, Ασφάλειας και των Διευθύνσεων Αστυνομίας της Δυτικής Μακεδονίας…

Λαϊκή Συσπείρωση Καστοριάς: «Δεν υπάρχει κανένα άλλοθι για την ταλαιπωρία που βιώνει ο λαός τις Καστοριάς με τον ολικό παγετό και την επέλαση του χιονιά»

Λαϊκή Συσπείρωση Καστοριάς: «Δεν υπάρχει κανένα άλλοθι για την ταλαιπωρία που βιώνει…

Το Σάββατο 23 Νοεμβρίου οι εξετάσεις για το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας στην Καστοριά

Το Σάββατο 23 Νοεμβρίου οι εξετάσεις για το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας στην…