Ξεκίνησαν εδώ και λίγες ημέρες και συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι εργασίες κατασκευής των περιπτέρων αλλά και γενικά οι ετοιμασίες διαμόρφωσης του χώρου του Εκθεσιακού Κέντρου Γούνας το οποίο για ακόμη μία χρονιά θα «φιλοξενήσει» την μεγάλη προσπάθεια που κάνει ο Σύνδεσμος Γουνοποιών ‘’ Ο Προφήτης Ηλίας ‘’ , για την διεξαγωγή της  41ης Διεθνής Έκθεση Γούνας.


Το σύγχρονο Εκθεσιακό Κέντρο θα είναι έτοιμο σε λίγες μέρες και πιο συγκεκριμένα στις 5 Μαΐου όταν και η έκθεση ανοίγει τις πύλες της, να υποδεχθεί  τις συμμετέχοντες επιχειρήσεις από όλη την Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας, αλλά και τους χιλιάδες επισκέπτες, οι οποίοι με την παρουσία τους στην Έκθεση, επιβραβεύουν αυτήν την προσπάθεια των επιχειρήσεων της γουνοποιίας , ειδικά την περίοδο που διανύουμε.

Εντός του Εκθεσιακού Κέντρου ήδη εγκαταστάθηκαν συνεργεία κατασκευής των περιπτέρων για τους ενενήντα και πλέον εκθέτες εκ των οποίων οι εβδομήντα είναι γουνοποιοί.

Οι προσπάθειες των διοργανωτών επικεντρώνονται ώστε η έκθεση να είναι βελτιωμένη σε σύγκριση με άλλες χρονιές σε πάρα πολύ καλύτερο επίπεδο και από πλευράς παρουσίας και από πλευράς διοργάνωσης χωρίς σε καμία περίπτωση να μην υπολείπεται από άλλες Διεθνείς Εκθέσεις.

_DSC0071_DSC0086

 

_DSC0057_DSC0065_DSC0061

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.