Η Καστοριά κατάφερε να φτάσει στη δική της υπέρβαση, «συντρίβοντας» στο Λαγκαδά με 63-43 τον Ερμή και κλείνοντας ιδανικά μια εξαιρετική σεζόν. Το συγκρότημα του Γιώργου Σούλιου, με «όπλο» μια άμυνα σεμιναριακού επιπέδου, κατάφερε να φτάσει στο μεγάλο «διπλό» που αναζητούσε, ώστε να μπει επίσης στον «χορό» των αγώνων κατάταξης. Εκεί, θα συναντήσει τον Ιωνικό Νικαίας, ο οποίος αντίστοιχα κατετάγη τέταρτος στον Νότο.

Σ’ έναν αγώνα δίχως αύριο για τις ομάδες του Α.Σ. Καστοριάς και τον Ερμή Λαγκαδά, η ομάδα της Καστοριάς πέτυχε μια τεράστια νίκη στην έδρα ενός αντιπάλου που πάλευε για τον ίδιο στόχο.

Οι παίχτες του Α.Σ. Καστοριάς παρουσιάστηκαν για άλλο ένα παιχνίδι συγκεντρωμένοι, αποφασιστικοί και προσηλωμένοι στο στόχο τους με αποτέλεσμα, να πανηγυρίσουμε τη μεγαλύτερη νίκη της σαιζόν μέχρι την επόμενη.

Το α΄ δεκάλεπτο ήταν αναγνωριστικό και για τις δύο ομάδες με επιμέρους σκορ 11 -11. Από το ξεκίνημα του β΄ δεκαλέπτου η ομάδα μας πήρε το προβάδισμα στο σκορ, το οποίο δεν έχασε μέχρι τη λήξη του αγώνα (20 – 27 ημίχρονο), (35 – 43 γ΄ δεκάλεπτο).

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο δ΄ δεκάλεπτο, η ομάδα μας παίζοντας εκπληκτική άμυνα, είχε επιμέρους σκορ 7 – 21 και το 42 – 63 αντικατοπτρίζει την εκπληκτική άμυνα της ομάδας καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Με τη λήξη του αγώνα οι παίχτες, οι προπονητές, το σταφ, η διοίκηση και οι φίλαθλοι της ομάδας μας που βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο του Λαγκαδά, πανηγύρισαν όλοι μαζί την 8η συνεχόμενη νίκη της ομάδας μας!

Το μυαλό όλων τώρα είναι, στον αγώνα κατάταξης με τον Ιωνικό Νίκαιας την Κυριακή στον Βόλο, ώστε να κλείσει η ομηρική αυτή χρονιά με ένα θετικό αποτέλεσμα, που ευελπιστούμε να οδηγήσει την ομάδα στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Δεκάλεπτα: 11-11, 20-27, 35-43, 42-63

Διαιτητές: Παπαγερίδης – Ντούρας

Μ.Α.Σ. Ερμής Λαγκαδά (Αγγέλης): Καϊκλής 8(1), Ελευθεριάδης 3 (1), Ακεψιμαΐδης 9(3), Γεωργιάδης 1, Νώτης 4, Παρίτσης 8(2), Πιλκούδης , Βενετίδης , Καντάρκος 8(1), Αράπι 1

Α.Σ. Καστοριάς (Σούλιος): Αντωνιάδης12 (2), Σίσιου , Ματενίδης 5 (1), Γυμνόπουλος 9 (3), Τερσενίδης 2, Ζυγούρας , Ντάλλης 8 , Κρανιάς, Τσότσος 5, Βοϊβατόπουλος 16(1) , Τασιούδης, Τεπετίδης 6 .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

ΕΠΣ Καστοριάς: Τα δικαιολογητικά για τη συμμετοχή των ποδοσφαιριστών που στα Πρωταθλήματα 2020 – 2021

  ΕΠΣ Καστοριάς: Τα δικαιολογητικά για τη  συμμετοχή των ποδοσφαιριστών που στα…

Ενδιαφέρον της Καστοριάς για Λυμπάρη

Για την απόκτηση του Νίκου Λυμπάρη κινείται η Καστοριά, με τη νεοφώτιστη…

Τα 13 άμεσα μέτρα στον αθλητισμό, που ανακοίνωσε ο Λευτέρης Αυγενάκης, για την καταπολέμηση της σεξουαλικής βίας και την πάταξη φαινομένων διαφθοράς και κατάχρησης εξουσίας

Τα 13 άμεσα μέτρα στον αθλητισμό, που ανακοίνωσε ο Λευτέρης Αυγενάκης, για…

Πινγκ – Πονγκ: Τρεις νίκες για τους άνδρες του Κένταυρου Καστοριάς

Την Κυριακή 19/11/2017 πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη η 7η-8η-9η αγωνιστική του πρωταθλήματος επιτραπέζιας…

RUN GREECE ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Ξεκίνησαν οι εγγραφές

Οι εγγραφές για τους αγώνες RUN GREECE ΚΑΣΤΟΡΙΑ (Ημιμαραθώνιος Δρόμος, Αγώνες 5χλμ…

H αγωνιστική δραστηριότητα όλων των τμημάτων Α.Σ. Καστοριάς για το Σαββατοκύριακο

H αγωνιστική δραστηριότητα όλων των τμημάτων Α.Σ. Καστοριάς για το Σαββατοκύριακο

Το τέλος της αγωνιστικής σεζόν βρήκε την ομάδα μας να φιγουράρει στην 3η θέση του 5ου ομίλου, πίσω από τους ΔΕΚΑ και τον Ναύαρχο Βότση.

Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Πρωταθλητές στον τελικό FINAL FOUR Εφηβικού ΕΚΑΣΔΥΜ 2015 – 16 ο Πρωτέας Γρεβενών – Στην 3η θέση η Καστοριά

Πρωταθλητής του Εφηβικού πρωταθλήματος μπάσκετ της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. ανακηρύχτηκε το βράδυ της Δευτέρας…

Το VELLUTO Caffe & Wine Bar θα είναι ο επίσημος χορηγός του Α. Γ. Σ. Κ. “ΚΑΣΤΟΡΙΑ”, για την ποδοσφαιρική περίοδο 2016-2017

Το VELLUTO Caffe & Wine Bar θα είναι ο επίσημος χορηγός Α. Γ.…