Στη λίμνη της Καστοριάς μεταφέρθηκε το «στρατηγείο» των Εθνικών ομάδων για την υπόλοιπη αγωνιστική σεζόν. Ήδη στην πανέμορφη πόλη της Βόρειας Ελλάδας έχουν μετακομίσει τα δυο Ολυμπιακά πληρώματα και θα παραμείνουν για προετοιμασία μέχρι την αναχώρησή τους για το Ρίο όπως επίσης και οι αθλητές που αναμένεται να στελεχώσουν τα πληρώματα που θα αγωνιστούν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα μη ολυμπιακών αγωνισμάτων , κάτω των 23 και εφήβων που θα διεξαχθεί στο Ρότερνταμ  από 21-29 Αυγούστου.

Η πρώτη εβδομάδα προπονήσεων δεν ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο καθώς η λίμνη της Καστοριάς είναι σκεπασμένη από χόρτα τα οποία χόρτα δημιουργούν τεράστια προβλήματα στις προπονήσεις των αθλητών , βάζοντας σε σκέψεις τους υπεύθυνους των Εθνικών ομάδων να μετακομίσουν στα Ιωάννινα όπου σύμφωνα με τον Ομοσπονδιακό προπονητή Τζιάνι Ποστιλιόνε η λίμνη είναι σε πολύ καλή κατάσταση για προπονήσεις.

Ποιο συγκεκριμένα στο κοινόβιο μετέχουν οι:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ

 

Κ. Νικολαΐδου-Σ.Ασουμανάκη (διπλό σκιφ)

Γ.Χρήστου-Γ.Τζιάλλας (ΝΟΙ)-Ι.Τσίλης (ΝΟΙ)-Δ.Αγγελόπουλος (τετράκωπος άνευ)

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Γ. Πέτρου, Γ.Μαρόκος,Κ.Αθανασιάδης (ΙΟΘ), Σ.Ντούσκος (ΝΟΙ),Γ.Κόνσολας,Λ.Κόνσολας (ΝΑΟΣ), Θ.Καραμήτρος,Ν.Κακούρης (ΝΟΚατ), Γ. Παπασακελλαρίου (ΟΕΑ ΝΑΒ), Π.Κωνσταντάς (ΝΟΘ), Π.Μαγδανής (ΝΟΛ), Γ. Δημάκου (ΝΑΣ), Χ.Στέργιακας (ΝΟΜαυρ.)

Οι παραπάνω αθλητές , μαζί με άλλους που θα προστεθούν στις 17/6 θα παραμείνουν μέχρι τις δοκιμασίες της 1ης Ιουλίου και στη συνέχεια ως την αναχώρησή για το Παγκόσμιο του Ρότερντάμ.

Στην Καστοριά βρίσκεται και το προπονητικό τιμ της ΕΚΟΦΝΣ με επικεφαλής τον Τζιάνι Ποστιλιόνε και τους ομοσπονδιακούς Τόλη Παλαιοπάνο, Σάκη Αθανασιάδη, Χρόνη Βλασταρίδη, Κώστα Κοντομανώλη και Κώστα Δούφλια

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.