Σας γνωρίζουμε ότι λόγω  εκτέλεσης τεχνικών  εργασιών στο δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ επιβάλλεται η διακοπή   ηλεκτρικού  ρεύματος  στις παρακάτω περιοχές :

Την Κυριακή   12- 06 – 2016

α)ΑΠΟ  ΩΡΑ  08:00  ΜΕΧΡΙ 12:30   

ΣΤΙΣ  ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ  ΔΗΜΟΥ  ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤ. ΜΕΤΑ ΓΕΦΥΡΑ ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΠΡΟΣ ΑΡΓΟΣ- ΟΙΚΟΔΟΜΗ  ΖΗΝΔΡΟΥ –ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΖΩΝΗ – ΕΚΘΕΤΗΡΙΟ  ΓΟΥΝΑΣ  ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ ΖΩΝΗ ΜΑΝΙΑΚΩΝ  ΚΑΙ ΠΟΡΙΑΣ.

β) ΑΠΟ  ΩΡΑ  11:30  ΜΕΧΡΙ 14:30   

ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΤΟΥ  ΔΡΟΜΟΥ ΚΟΛΟΚΥΝΘΟΥΣ  ΜΕΣΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ  ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ ΣΤΗΝ  ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΛΙΝΝΟΣΤΟΥΝΤΩΝ  ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ  ΑΓ. ΚΥΡΙΑΚΗ –ΟΙΝΟΗ –ΙΕΡΟΠΗΓΗ –ΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΠΤΕΡΙΑ –ΠΟΛΥΑΝΕΜΟΣ  -ΧΙΟΝΑΤΟ –ΔΙΠΟΤΑΜΙΑ –ΚΟΜΝΗΝΑΔΕΣ –ΜΕΣΟΒΡΑΧΟΣ – ΤΡΙΛΟΦΟΣ –ΓΙΑΝΝΟΧΩΡΙ –ΜΟΝΟΠΥΛΟ-ΚΑΛΗΒΡΥΣΗ.

 

Η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση ,ενδεχομένως και πριν από την παραπάνω ώρα και συνεπώς οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνέχεια υπό τάση  .

Έτσι  για λόγους  ασφαλείας  απαγορεύεται  η προσέγγιση  σε αγωγούς  η  άλλα  στοιχεία  δικτύου  ακόμα κι  αν βρίσκονται  επί του  εδάφους  γιατί  υπάρχει  σοβαρός  κίνδυνος ατυχήματος .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Σειρά συναντήσεων με φορείς και συλλόγους είχε στο πολιτικό της γραφείο στην Καστοριά η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ολυμπία Τελιγιορίδου

  Σειρά συναντήσεων με φορείς και συλλόγους είχε  στο πολιτικό της γραφείο…

Ψήφισμα φορέων Π.Ε. Καστοριάς προς τον Πρωθυπουργό

Αυξημένη επιδότηση σε όλες τις μορφές θέρμανσης, μεταξύ των αιτημάτων

Μαρία Αντωνίου: «Συνήθως, ένα μεγάλο έργο άλλοι το οραματίζονται, άλλοι το σχεδιάζουν, άλλοι το δημοπρατούν, άλλοι το κατασκευάζουν και άλλοι το εγκαινιάζουν»

Στα εγκαίνια του τμήματος Κορομηλιά – Κρυσταλλοπηγή, το οποίο ήταν  το τελευταίο…

Νέος κύκλος επαφών της Ε.Ο.Γ. με σκοπό την προώθηση και την ανάδειξη των ζητημάτων της ελληνικής γουνοποιίας

Νέος κύκλος επαφών της Ε.Ο.Γ.  με σκοπό την προώθηση  και την ανάδειξη…

Δημοσιοποίηση της 3ης και 4ης Τροποποίησης της 1ης Πρόσκλησης για την υποβολής αιτήσεων στήριξης – φακέλων υποψηφιότητας προς ένταξη στο Υπομέτρο 6.3 «Ανάπτυξη Μικρών Γεωργικών Εκμεταλλεύσεων» του ΠΑΑ 2014-2020

Δημοσιοποίηση της 3ης και 4ης Τροποποίησης της 1ης  Πρόσκλησης για την υποβολής…

Έκτακτοι Ψεκασμοί για την αντιμετώπιση του Καταρροϊκού Πυρετού από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Έκτακτοι Ψεκασμοί για την αντιμετώπιση του Καταρροϊκού Πυρετού από την Περιφέρεια Δυτικής…

Επερώτηση του Περιφερειακού Συμβούλου του συνδυασμού «ΕΛΠΙΔΑ» Γιώργου Χριστοφορίδη για την επέκταση του επιδόματος προβληματικής περιοχής σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα

  Επερώτηση του Περιφερειακού Συμβούλου του συνδυασμού «ΕΛΠΙΔΑ» Γιώργου Χριστοφορίδη για την…

THE MET LIVE IN HD: Το βραβευμένο πρόγραμμα συνεχίζει τις προβολές του με τη σπάνια όπερα «Σαμψών και Δαλιδά» του Camille Saint-Saens

THE MET LIVE IN HD: Το βραβευμένο πρόγραμμα συνεχίζει τις προβολές του…