Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της κοπής της Βασιλόπιτας του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας».

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/x-PV1OlWsK4?start=2″ frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe]

Ο Πρόεδρος Ιωάννης Κορεντσίδης ανακοίνωσε συγκινημένος πως είναι η τελευταία φορά που βρίσκεται σε αυτό το αξίωμα. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Σωτήριος Αδαμόπουλος, ο Δήμαρχος Νεστορίου Πασχάλης Γκέτσιος, εκπρόσωποι των Δημοτικών Αρχών Καστοριάς και Άργους Ορεστικού, εκπρόσωποι των αστυνομικών και πυροσβεστικών αρχών της περιοχής, εκπρόσωποι των Πρωτοβάθμιων Οργάνων Γούνας και της Ε.Ο.Γ και πλήθος κόσμου.

Ταυτόχρονα παρουσιάστηκε η επίσημη αφίσα της 44ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας Καστοριάς, η οποία ως κεντρικό σύμβολο έχει το χαρακτηριστικό σήμα της Google, τονίζοντας με τον τρόπο αυτό πως η καρδιά της γούνας χτυπάει στην Καστοριά.

You May Also Like

Πρόσκληση στην εκδήλωση του συνδυασμού «ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ με ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ» με θέμα την γυναίκα

Και τίτλο «Οι γυναίκες στο προσκήνιο: ελάτε να συζητήσουμε αυτά που μας απασχολούν»

Συνελήφθη 58χρονος αλλοδαπός σε περιοχή της Καστοριάς, για παράνομη μεταφορά -2- αλλοδαπών

Κατασχέθηκαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, -4- κινητά τηλέφωνα και -4- κάρτες SIM

Στήριξη πατροπαράδοτων εθίμων από την Π.Ε. Καστοριάς.

Η Περιφερειακή Αρχή συμβάλλει στη διατήρηση και διάσωση της τοπικής πολιτιστικής κληρονομιάς, στα ήθη και έθιμα του τόπου μας

Α. Ξανθός: Να παραταθούν οι συμβάσεις των επαγγελματιών υγείας στα ΚΕΦΙΑΠ

Α. Ξανθός: Να παραταθούν οι συμβάσεις των επαγγελματιών υγείας στα ΚΕΦΙΑΠ

Υπουργείο Παιδείας: «Διανέμουμε κατ’ οίκον τα συγγράμματα στους φοιτητές μας, στηρίζουμε ακόμα περισσότερο την τριτοβάθμια εκπαίδευση»

Υπουργείο Παιδείας: «Διανέμουμε κατ’ οίκον τα συγγράμματα στους φοιτητές μας, στηρίζουμε ακόμα…

Συνέντευξη του Βουλευτή Ζήση Τζηκαλάγια για τα θέματα υγείας στο Νομό

Συνέντευξη του Βουλευτή Ζήση Τζηκαλάγια για τα θέματα υγείας στο Νομό