Ενημερωτική ημερίδα στην Καστοριά με «Δικαίωμα στη γονιμότητα!», από τον Σύλλογο  “Μαζί Σου”

Εκδήλωση ενημέρωσης κοινού, διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών και Ενηλίκων με Νεοπλασματική Ασθένεια και Φίλων Αυτών  “Μαζί Σου”, σε συνεργασία με το Embryolab, Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής  υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Καστοριάς, την  Κυριακή 24 Φεβρουαρίου και 11:30 π.μ. στο Ξενοδοχείο Esperos Palace.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες ομιλίες, από διακεκριμένους επιστήμονες, σχετικά με το πώς η επιστήμη προστατεύει το δικαίωμα στη μητρότητα για τις γυναίκες με καρκίνο του μαστού, από τη συντήρηση της γονιμότητας τους και την επίτευξη εγκυμοσύνης, την κύηση και μέχρι το θηλασμό.

«Στο Embryolab εργαζόμαστε καθημερινά με σεβασμό στο όνειρο των ανθρώπων να γίνουν γονείς. Αλλάζουμε ζωές, δημιουργούμε οικογένειες»

 

Το Embryolab είναι πρότυπη Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, που λειτουργεί στη Θεσσαλονίκη από το 2004. Την ομάδα του Embryolab απαρτίζουν κορυφαίοι γιατροί, εμβρυολόγοι, και επιστήμονες πολλών ειδικοτήτων με μεγάλη εξειδίκευση και εμπειρία στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή. Με επιμονή στην ποιότητα και εξοπλισμό στην αιχμή της τεχνολογίας, πιστοποιείται από το 2007 και μέχρι σήμερα με ISO9001:2015, EN 15224:2012 και διαπιστεύεται σύμφωνα με το πρότυπο ISO 15189:2012. Υποστηρίζει τη γονιμότητα με θεραπευτικά σχήματα που προσαρμόζονται στις ιδιαιτερότητες και τις προσωπικές ανάγκες κάθε ζευγαριού. Υποστηρίζει τη δράση του Συλλόγου “Μαζί Σου” Ν. Καστοριάς και κάθε γυναίκα στον αγώνα της για το δικαίωμα στη ζωή και τη γονιμότητα