Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την απόδοση των αστυνομικών υπηρεσιών της Δυτικής Μακεδονίας εμφανίστηκε ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Κωνσταντίνος Τσουβάλας, κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη, όπου είχε την δυνατότητα να συναντηθεί και να συνεργαστεί με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή της Περιφέρειας Ταξίαρχο Παναγιώτη Ντζιοβάρα, τους Αστυνομικούς Διευθυντές των Περιφερειακών Ενοτήτων καθώς και με εκπροσώπους των σωματείων των αξιωματικών και αστυνομικών του σώματος.

Ο κ. Τσουβάλας τόνισε σε δηλώσεις τους ότι οι υπηρεσίες της Δυτικής Μακεδονίας λειτουργούν εξαιρετικά καλά, με το αντίκρισμα μάλιστα στην κοινωνία να είναι εξαιρετικό, ενώ έκανε λόγο για ανάγκη μεγαλύτερης εξωστρέφειας της αστυνομίας προς όφελος των πολιτών. Όσον αφορά την αναδιοργάνωση των αστυνομικών υπηρεσιών, σημείωσε πως αυτή γίνεται έπειτα από μελέτη και σχεδιασμό, έχοντας τεθεί και σε δημόσια διαβούλευση. Τα πρώτα αποτελέσματα της προσπάθειας αναδιοργάνωσης που ξεκινά τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα γίνουν γνωστά, είπε, στο πρώτο εξάμηνο του 2017, οπότε αναμένεται να προχωρήσουν οι ανακατανομές, ενώ πρακτικά η αναδιοργάνωση, όπως ανέφερε ο κ. Τσουβάλας, θα επιφέρει και μείωση του οργανογράμματος.

Πηγή: ert.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.