«Ο Αλαντίν και το Μαγικό Λυχνάρι» έρχονται στο Άργος Ορεστικό

Οι «Ορίζοντες» κληρώνουν διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Ο Αλαντίν και το Μαγικό Λυχνάρι»

Κερδίστε μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση  «Ο Αλαντίν και το Μαγικό Λυχνάρι», που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019 στο Πολιτιστικό Κέντρο Άργους Ορεστικού.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Κάντε Like & Κοινοποίηση (δημόσια) τον σύνδεσμο και 3 τυχεροί θα κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση «Ο Αλαντίν και το Μαγικό Λυχνάρι».

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019 στις 13:00.

 

Η Παιδική Σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου, με την πολυετή πείρα των 15 χρόνων, στο χώρο του παιδικού θεάματος,  παρουσιάζει για τη χειμερινή σεζόν 2019-2020, τη Θεατρική Παράσταση «Ο Αλαντίν και το Μαγικό Λυχνάρι»,

Αξιοσημείωτο είναι ότι η παράσταση κάνει την πανελλαδική της πρεμιέρα στην Πάτρα και στη συνέχεια θα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα.

Κάνει το κλασικό ανατολίτικο παραμύθι της Χαλιμάς, να μας ταξιδεύει στην ονειρική Βαγδάτη. Ένας μοχθηρός Μάγος και ένα Μαγικό Λυχνάρι, μπλέκουν σε μία περιπέτεια με πολύ γέλιο και φαντασία, ένα κλασικό διαχρονικό έργο που μιλά για την Ελευθερία και τη δύναμη της Φιλίας!

Μια παράσταση με αξιόλογες παρουσίες όπως αυτή του αγαπημένου μας  Μίμη Πλέσσα, που μέσα από τη μουσική του μας ταξιδεύει στη  μαγευτική ανατολή!

Έτσι λοιπόν αυτή τη μοναδική παράσταση με μουσική, χορό, τραγούδι και θέαμα, θα έχουν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν μικροί και μεγάλοι  στο Πολιτιστικό Κέντρο του Άργους Ορεστικού την Κυριακή 24 Νοεμβρίου.

Ώρες παραστάσεων: 12:00 μ.μ και  6:00 μ.μ

Παιδικό 8 ευρώ, Ενηλίκων 10 ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων στο  βιβλιοπωλείο  «Φανάρι» και στο   Άργος Ορεστικό: βιβλιοπωλείο  «Μήλιος».

Το κείμενο και η εφευρετική σκηνοθεσία είναι του ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΡΑΤΖΕΣΚΑΚΗ, με πολύ αξιόλογη πορεία στα μεγάλα Αθηναϊκά Θέατρα και πολύ καλός γνώστης του θεάτρου για παιδιά.

Ο Θίασος χορεύει στα βήματα του πολλά υποσχόμενου  ΙΑΣΟΝΑ ΜΑΝΔΗΛΑ που έχει διδάξει και την κινησιολογία,  ενώ τα εντυπωσιακά κοστούμια  είναι  της ΣΥΛΙΑΣ ΔΕΜΙΡΗ η οποία έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του θεάτρου.

Τα σκηνικό κατασκεύασε ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ενώ οι φωτισμοί του ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΖΑΙΟΥ κάνουν την παράσταση μοναδική.

Επί σκηνής πρωταγωνιστούν 6 επαγγελματίες ηθοποιοί από το θέατρο και την τηλεόραση: Σταύρος Μαυρίδης, Πάνος Κούλης, Θαλής Πολίτης, Μαρίνα Μπασέτα, Παναγιώτης Κατσίκης, Σωτήρης Κηπουρός