Έτοιμοι για την νέα χρονιά είναι στην ακαδημία του Κρόνου  καθώς η επίσημη πρώτη είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016 στις 10 το πρωί, στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Κολοκυνθούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΩΡΑ 10.00 πμ
Γήπεδο Κολοκυνθούς
Προγραμματισμός νέας ποδοσφαιρικής περιόδου
( project kronos academy )
1) Αγωνιστικά τμήματα όλων των ηλικιών
2) Εκπαιδευτικά τμήματα τεχνικής βελτίωσης με τη μέθοδο i soccer του πανεπιστημίου stanford (αξιολόγηση-προπόνηση – βελτίωση)
3) Ακαδημία τερματοφυλάκων για όλους τους αθλητές του νομού Καστοριάς ανεξαρτήτως ομάδας
4) Πρόγραμμα συμβουλευτικής με ειδική ψυχολόγο για παιδιά , γονείς , προπονητές με στόχο την αρμονική συνύπαρξη των τριών αυτών παραγόντων για την ισόρροπη ανάπτυξη των παιδιών-αθλητών.
5) Συμμετοχή σε διεθνές τουρνουά του εξωτερικού με στόχο νέες αγωνιστικές εμπειρίες γνωριμία με την αθλητική κουλτούρα διαφορετικών λαών.
6) Συνέχιση και εμβάθυνση της συνεργασίας με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τη διεύθυνση τμημάτων υποδομών οργανώνοντας στην Καστοριά camp επιλογών ποδοσφαιριστών για αξιολόγηση καθώς και συνέχιση συμμετοχής των επιλεγμένων ποδοσφαιριστών στο αθλητικό κέντρο εκπαίδευσης του ΠΑΟΚ.
7)Πραγματοποίηση ποδοσφαιρικών εκδρομών για συμμετοχή με συνεργαζόμενες Ακαδημίες της ευρύτερης περιοχής
8) Συμμετοχή στα επίσημα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Καστοριάς για τμήματα υποδομής

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.