Ραδιοφωνική συνέντευξη παραχώρησε την Παρασκευή ( 26/8 ) το πρωί σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό ενόψει της Επετειακής εκδήλωσης Μνήμης την προσεχή Κυριακή 28 Αυγούστου στο Βίτσι για τους πεσόντες Αξιωματικούς, Οπλίτες και Λοιπό Πληθυσμό της Πατρίδας μας, στις επιχειρήσεις 1946-1949, κατά τους αγώνες, για την ελευθερία του Έθνους μας,  ο Υποστράτηγος ε.α. κ. Ηλίας Τζωρτζόπουλος στέλνοντας το δικό του μήνυμα σχολιάζοντας και τα τελευταία γεγονότα μ τον ερχομό των Σύριων προσφύγων στην περιοχή μας.

Ανακοινώνεται ότι, την 28η Αυγούστου 2016, ημέρα Κυριακή, και ώρα 10:00, θα τελεστεί  Επετειακή  εκδήλωση Μνήμης, για τους πεσόντες Αξιωματικούς, Οπλίτες και Λοιπό Πληθυσμό της Πατρίδας μας, στις επιχειρήσεις 1946-1949, κατά τους αγώνες, για την ελευθερία του Έθνους μας.
Η οργάνωση της τελετής γίνεται από την  Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού και η οποία σας προσκαλεί:
Όπως παρευρεθείτε  και τιμήσετε με την παρουσία σας την τελετή, που θα πραγματοποιηθεί στο ΒΙΤΣΙ, αποτίοντες ελάχιστο φόρο τιμής και ευγνωμοσύνης, προς τους υπερασπιστές της ελευθερίας στα ιστορικά περάσματα, της Πατρίδας μας.
Λεωφορείο του ΚΤΕΛ Καστοριάς θα αναχωρήσει από την πλατεία Μακεδονομάχων, πρώην Πλατεία Στρατηγού  ΒΑΝ-ΦΛΗΤ  στις 08:00 πμ.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.