Με στοχευμένες παρεμβάσεις σε επίπεδο Περιφέρειας που διαθέτει τα σχετικά κονδύλια για την αντιμετώπιση της ανεργίας θα γίνεται η παρέμβαση για την πάταξη του προβλήματος.

Αυτό τόνισε μιλώντας αποκλειστικά στην ΕΡΤ Κοζάνης και στους δημοσιογράφους Κώστα Δαβάνη και Αντώνη Μαυρίδη η διοικήτρια του ΟΑΕΔ κ. Μαρία Καραμεσίνη. Τόνισε ότι ο οργανισμός βρίσκεται σε πλήρη αναδιοργάνωση των υπηρεσιών με στόχο την παρέμβαση του για την εξυπηρέτηση των πολιτών είτε με την υποστήριξη των επιχειρηματικών σχεδίων είτε με την προσφορά εργασίας με βάση το βιογραφικό.

Η διοικήτρια επεσήμανε πως ήδη τρέχουν προγράμματα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας για νέους ηλικίας μέχρι 24 ετών, ενώ το Δεκέμβριο ξεκινούν προγράμματα επιχειρηματικότητας νέων ηλικίας 18-29 ετών με στόχο η καλύτερα μορφωμένη γενιά να γίνει η καλύτερη επιχειρηματική γενιά που θα μπορέσει να δώσει ώθηση και στην μεταποίηση μεταξύ άλλων της παραγωγής τοπικών προϊόντων.

Πηγή:  ert.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.