“Χρυσή” αναδείχθηκε η ομάδα Παίδων του Α.Σ. Καστοριάς στον τελικό Final 4 που διεξήχθη, χθες, το απόγευμα στο ΔΑΚ Λευκόβρυσης Κοζάνης, κατακτώντας την πρώτη θέση του πρωταθλήματος της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ 2022-2023.

Οι Καστοριανοί under 16, μετά το σερί επιτυχημένων αγώνων του τριημέρου, κατάφεραν να επικρατήσουν επί της ομάδας των Διοσκούρων Κοζάνης με το εντυπωσιακό σκορ 74/48.

Η κατάκτηση του κυπέλλου  έφερε χαμόγελα στα πρόσωπα των μικρών μπασκετμπολιστών, που είδαν τις προσπάθειες και τους κόπους  τους να ανταμείβονται, βάζοντας “καλάθι” στο στόχο τους.

Γονείς, φίλοι και φίλαθλοι της ομάδας προσήλθαν στις κερκίδες του γηπέδου και πανηγύρισαν την μεγάλη επιτυχία των παιδιών με χαρά και υπερηφάνεια

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που ο Πρόεδρος της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ, κ. Λάζαρος Σαββίδης  παρέδωσε το χρυσό κύπελο στον αρχηγό της ομάδας, Στεφανή Γιώργο.

Η ομάδα απέσπασε διακρίσεις και σε επίπεδο παικτών καθώς  δύο αθλητές του Συλλόγου, ο Ντόντης Παναγιώτης και ο Μονοβασίλης Αλέξανδρος ψηφίστηκαν στην καλύτερη πεντάδα ενώ ο Ντόντης Παναγιώτης αναδείχθηκε και  σε MVP του τουρνουά .

Το επόμενο βήμα για την ομάδα της Καστοριάς είναι η διεκδίκηση της πρόκρισης στο Πανελλήνιο Παίδων όπου θα λάβει χώρα στη Χαλκιδική 18-20 Μάϊου.

 

Σύνταξη: Μαρκέλλα Καραμάνου
Οι φωτογραφίες και τα βίντεο αποτελούν ευγενική χορηγία γονέων.

 

 

You May Also Like

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΑ ΠΑΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗ 2Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

2η ΦΑΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. – Γ΄ΟΜΙΛΟΣ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Α΄ – Α.Ο. ΝΕΑΠΟΛΗΣ 87-19

«Παπαρρόδεια 2023»: Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Εκδηλώσεις Μνήμης της Μάχης του Δισπηλιού

Φέτος, συμπληρώθηκαν 82 χρόνια από την ηρωική αντίσταση ενάντια στους Γερμανούς εισβολείς στο Δισπηλιό Καστοριάς

Διαδικασία εισαγωγής μαθητών στην Α΄ τάξη του Μουσικού Γυμνασίου Καστοριάς για το σχολικό έτος 2023-2024

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς-κηδεμόνες πρέπει να υποβάλλουν από κοινού αίτηση συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής