Τον ισχυρισμό του ότι δεν είναι ρατσιστής έσπευσε να υπερασπιστεί για ακόμη μια φορά ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος έχει δεχθεί κατά καιρούς σκληρή κριτική για την ακραία συμπεριφορά του.

Ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος βρέθηκε καλεσμένος στον Νίκο Χατζηνικολάου και μίλησε για τις κατηγορίες πως είναι ρατσιστής και ως επιχείρημα αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τα παρακάτω λόγια: «Έχω πάει με μαύρες σε μικρή ηλικία, σεξουαλικά».

Σε ερώτηση αν τελικά είναι ρατσιστής και τι ακριβώς συνέβη με τον Τετέι τον οποίο αποκάλεσε μαϊμού σε αγώνα μεταξύ της Κηφισιάς και του Βόλου ο Μπέος είπε χαρακτηριστικά: «Μπορείτε να ρωτήσετε και τον ίδιο τι έχει γίνει… Τον παρασύρανε. Ήταν μια στημένη στιγμή, είχαν βάλει και παρακάμερα εκεί γιατί ξέρουν τις αντιδράσεις μου, ήταν ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό και σου λέει κάποια στιγμή θα έχει την έκρηξη ο Μπέος και θα διεκδικήσουμε το παιχνίδι στα χαρτιά, όπως και τελικά έγινε. Κέρδισαν το παιχνίδι στα χαρτιά κα μηδενίστηκε ο Βόλος και πήραν τρεις βαθμούς, άσχετα αν έπεσαν (κατηγορία), γιατί εμείς είχαμε καλύτερη ομάδα».

«Δεν έγινε έτσι όπως το παρουσίασαν. Εγώ ήμουν στον πάγκο εκείνη την ημέρα κι έχει πέσει ο Τετέι, που οφείλω να πω ότι είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, ένα τεράστιο ταλέντο, και λέω στον διαιτητή σε τρίτο πρόσωπο “σε κοροϊδεύει, δεν είναι φάουλ, όπως πέφτει η μαϊμού”. Το πήραν και το έκαναν αλλιώς… Βέβαια τώρα έχουμε δικαστήριο, στο οποίο θα κριθεί με στοιχεία αν είναι αλήθεια σε σχέση με το τι έλεγε το σύστημα τότε…» σημείωσε.

Ο Αχιλλέας Μπέος έσπευσε να σημειώσει πως: «Έχω συνεργαστεί με δεκάδες ποδοσφαιριστές έγχρωμους, δεκάδες υπαλλήλους και στις δουλειές μου στην Αμερική. Έχω πάει και με μαύρες σε μικρή ηλικία, σεξουαλικά. Για να καταλάβει ο κόσμος ότι όλα αυτά που λένε είναι αηδίες. Βέβαια ήταν “θεά” δεν ήταν απλή έγχρωμη για να πάω… Είμαι ρατσιστής μετά από όλα αυτά;».

https://www.newsit.gr/

You May Also Like

Σχολεία: Τα νέα μέτρα για το bullying – Αλλαγές σε αποβολές, απουσίες και κινητά

Όσα ανακοίνωσε ο υπουργός Παιδείας – Οι νέοι κανόνες στα σχολεία

Πανελλήνιες 2024: Αυτά είναι τα θέματα της έκθεσης ΓΕΛ

Πρεμιέρα στις εξετάσεις για τα ΓΕΛ – Δείτε τα θέματα που έπεσαν στην Έκθεση και Νεοελληνική Γλώσσα.

Νέα παράταση αδειών οδήγησης και Πιστοποιητικών Επαγγελματικής Ικανότητας

Νέα παράταση αδειών οδήγησης και Πιστοποιητικών Επαγγελματικής Ικανότητας

Kορωνοϊός: Στους 9 μήνες η λήξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού

Σύμφωνη είναι η Ελλάδα με την πρόταση της Κομισιόν για τη λήξη…

WWF: Το σύστημα δασοπυρόσβεσης απέτυχε

Η Ελλάδα ρίχνεται στη μάχη με χάρτες επικινδυνότητας του ’80 και μηδενική επικαιροποίηση του αντιπυρικού σχεδιασμού

Σαρηγιάννης: Είμαστε σε αυξητική πορεία, δεν θα έπρεπε να έχουμε καν τα ανοίγματα

Table of Contents Hide Παυλάκης: Πρέπει να πέσουν τα κρούσματα χθες –…

Πρόεδρος της ΚΕΔΕ προς Δημάρχους: «Μη χαθεί ούτε Ευρώ από τα 326 εκ. για τα ληξιπρόθεσμα»

Την άμεση κινητοποίηση των Δημάρχων όλης της Χώρας, ζητεί με επιστολή του…

Πρόταση για ταυτόχρονο άνοιγμα καταστημάτων, καφέ και εστιατορίων!

Πρόταση για ταυτόχρονο άνοιγμα καταστημάτων, καφέ και εστιατορίων!

Κοζάνη: Διαρρήκτες μπήκαν σε σπίτι, έκλεψαν, ήπιαν ένα «12αρι» ουίσκι και κοιμήθηκαν εκεί

Κοζάνη: Διαρρήκτες μπήκαν σε σπίτι, έκλεψαν, ήπιαν ένα «12αρι» ουίσκι και κοιμήθηκαν…