Καμιά διάθεση «μετάνοιας» σχετικά με τις εκφράσεις και τους υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς, τους οποίους χρησιμοποίησε σε βάρος της γραμματέως της ΝΔ, Μαρίας Συρεγγέλα, δεν δείχνει ο Παύλος Πολάκης.

Παρά τον σάλο και τις σφοδρές αντιδράσεις, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με ανάρτησή του στο Facebook χαρακτηρίζει «μπούρδες» τα περί σεξιστικής επίθεσης, παρά το γεγονός ότι απευθύνθηκε στην κ. Συρεγγέλα με εκφράσεις του τύπου «βούλωστο» και «η κυρία Συρεγγέλα να πάει να κάνει καμία δουλειά».

«Λέξη δεν παίρνω πίσω από αυτά που είπα χθες», προσθέτει στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης, τονίζοντας ότι δεν θα πει «συγγνώμη, έσφαλα, δεν θα επαναληφθεί».

Συρεγγέλα: Ο Πολάκης μου επιτέθηκε – Δεν θα φοβηθούμε

Από την πλευρά της, η γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Συρεγγέλα, δήλωσε:

«Χθες βράδυ σε τηλεοπτική εκπομπή, ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πολάκης μου επιτέθηκε και αφού πρώτα ζήτησε να “πάω να κάνω καμιά δουλειά”, στη συνέχεια με το γνωστό τραμπούκικο ύφος του, μου είπε “να το βουλώσω”!

Προφανώς και δεν περιμένω από τον κ. Κασσελάκη να καταδικάσει τη συμπεριφορά του κ. Πολάκη ή να επιδείξει την δήθεν κοινωνική του ευαισθησία, διαγράφοντάς τον. Είναι ξεκάθαρο άλλωστε ότι στον ΣΥΡΙΖΑ, ανεξαρτήτως ηγεσίας, ο “πολακισμός” αποτελεί την επίσημη έκφραση της αθλιότητας με την οποία καλύπτουν την πολιτική τους ανεπάρκεια.

Όμως, στο όνομα όλων των γυναικών που δέχονται ή άκουσαν αντίστοιχες ύβρεις, καλώ τις συναδέλφισσές μου στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, καθώς και τους τομείς Δικαιωμάτων και Ισότητας τόσο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και όλων των κομμάτων να πάρουν καθαρά θέση και να υψώσουμε μαζί τη φωνή μας απέναντι στο “βούλωστο”.

Οι ύβρεις, ο μισογυνισμός και οι τοξικές επιθέσεις δεν έχουν θέση όχι μόνο στη Βουλή ή στην πολιτική “αρένα”, αλλά κυρίως στην κοινωνία.

Πάντως, ας μην ξεχνούν και ο κ. Πολάκης και ο ΣΥΡΙΖΑ, ότι στη Νέα Δημοκρατία ποτέ δεν φοβηθήκαμε, ούτε πρόκειται να φοβηθούμε θρασύδειλους πολιτικούς τραμπούκους».

https://radar.gr/

You May Also Like

Πλεύρης: Εκτιμώ ότι από Σεπτέμβριο θα πάμε σε 4η δόση εμβολίου για όλους

Πλεύρης: Εκτιμώ ότι από Σεπτέμβριο θα πάμε σε 4η δόση εμβολίου για…

ΟΑΕΔ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τις παιδικές κατασκηνώσεις. Ποια είναι τα κριτήρια για τις 75.000 θέσεις;

ΟΑΕΔ:  Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τις παιδικές κατασκηνώσεις. Ποια είναι τα κριτήρια…

Ρόδος: Ο νόμος της φυλακής – Έκαναν μαύρο στο ξύλο τον βιαστή 19χρονης με αναπηρία

Ρόδος: Ο νόμος της φυλακής – Έκαναν μαύρο στο ξύλο τον βιαστή…

Όλες οι πληροφορίες σχετικά με τις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου και της 2ας Ιουνίου 2019

Όλες οι πληροφορίες σχετικά με τις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου και της…

Καστελόριζο: Τραυματίστηκε σοβαρά κοριτσάκι και το μετέφεραν στην Τουρκία – Δεν ανταποκρίθηκε ελικόπτερο του ΕΚΑΒ

Δεν είναι η πρώτη φορά που μεταφέρεται ασθενής από το Καστελόριζο στην Τουρκία

Επίσκεψη του «Πρωτέα» στον Δήμαρχο Καστοριάς, με αφορμή την ολοκλήρωση των εργασιών στα γήπεδα τένις

Μαζί τους ο 14χρονος Καστοριανός αθλητής της Εθνικής Ραφαήλ – Αντώνιος Γακόπουλος