ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΕΙΑ 2024
“…Ελάτε φίλοι και γνωστοί να φάγωμεν το ΡΕΣΙ….”
Το Ρέσι είναι το παραδοσιακό ορεκτικό πιάτο στον Κυπριακό γάμο με ιδιαίτερη γεύση και υφή.
Είναι φτιαγμένο συνήθως από κρέας γίδας και σπασμένο σιτάρι και χρειάζεται πολύς χρόνος και κόπος για την παρασκευή του.
Το δικό μας το Ρεσι ήταν φτιαγμένο, εκτός από αυτά τα υλικά, με πολύ αγάπη και μεράκι, αφιλοκερδώς,απο μια ομάδα άξιων μαγείρων του τμήματος Μαγειρικής Τέχνης του Δημοσίου ΙΕΚ Καστοριάς.
Ευχαριστούμε “από καρκιάς” τον ικανότατο σεφ Σταύρο Αλεξόπουλο υπό την επίβλεψη του οποίου έγινε αυτό το νοστιμότατο έδεσμα,τον βοηθό του Λάμπρο Θεοχάρη για την προθυμία του να μας εξυπηρετήσει και να μας φέρει σε επαφή με αυτην την υπέροχη ομάδα και τις κυρίες Αγγελική Χριστινίδου, Όλγα Κυριακίδου, Έφη Καραμήτρου και Τίτη Κώντσα για την πολύωρη συμβολή τους στην παρασκευή του!!
Μπράβο παιδιά!!
Το αποτέλεσμα αποζημίωσε τους κόπους σας και απέσπασε εξαιρετικές κριτικές!!
Η αγάπη σας για την Μαγειρική και το μεράκι σας να νοστιμίζουν πάντα τα φαγητά σας!!
Ευχαριστούμε επίσης,την αγαπημένη Καίτη Σαγιατσή για την έρευνα και την δοκιμή της συνταγής, τον κτηνοτρόφο παραγωγό Χρυσούλη Αναγνωστόπουλο για την προσφορά του κρέατος και τον κτηνίατρο και αξιόλογο μουσικό μας Χρήστο Γκόγκη για τις φιλότιμη συνεισφορά του στο όλο εγχείρημα!!!