Το ενεργειακό αποτύπωμα των δημοτικών κτηρίων στον Δήμο Νεστορίου μειώνεται ακόμη περισσότερο χάρη στην σύμβαση που υπογράφτηκε χθες, 25 Ιουλίου 2023, μεταξύ του Δημάρχου Νεστορίου κ. Χρήστου Γκοσλιόπουλου και του Εργολήπτη κ. Παναγιώτη Τελιγιωρίδη.
Το νέο έργο αφορά την ενεργειακή αναβάθμιση του πρώην Δημαρχείου/Δημοτικού ΚΕΠ/Πολιτισμικού κέντρου Διποταμίας, ενός παλαιού κατά βάση κτηρίου 440μ2.
Οι τοίχοι και η οροφή αυτού του κτηρίου θα θερμομονωθούν, θα προστεθεί ένα νέο σύστημα θέρμανσης με Αντλίες Θερμότητας, θα τοποθετηθούν φωτοβολταϊκά πάνελ στην οροφή, θα αλλαχθούν τα παλαιά μεταλλικά κουφώματα με σύγχρονα αλουμινίου και θα αντικατασταθούν οι παλαιοί λαμπτήρες με νέους led, μειωμένης ενεργειακής κατανάλωσης.
Ο προϋπολογισμός του έργου αυτού ανέρχεται στο ποσό των 227,500 ευρώ.
Δήμος Νεστορίου
You May Also Like

Προγραμματίσθηκε συνάντηση Τζηκαλάγια-Κορεντσίδη

Για σήμερα το μεσημέρι

Καθαρισμός βλάστησης στην περιοχή Δισπηλιού Παρεμβάσεις από το ανθρώπινο δυναμικό και τα μηχανήματα, του Τμήματος Μηχανολογικού Εξοπλισμού της Π.Ε. Καστοριάς.

Αντίστοιχες εργασίες θα συνεχίσουν να υλοποιούνται ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε περιοχής.

Σύσκεψη για θέματα του πρωτογενή τομέα με πόρισμα τον προγραμματισμό συνάντησης με το αρμόδιο υπουργείο

Με πρωτοβουλία της Π.Ε. Καστοριάς

Με μία υπέροχη συναυλία εγκαινιάστηκε η εορταστική περίοδος του Δήμου Νεστορίου

Δήμος Νεστορίου: ”Καλές γιορτές σε όλους με υγεία”!

Στοίχημα Κασαπίδη στη Δυτική Μακεδονία – Περιοδεία Μητσοτάκη για στήριξη των επίσημων υποψηφίων

Τέσσερις ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες,, στο γαλάζιο στρατηγείο έχουν πλέον αποκρυσταλωμένη εικόνα για τις Περιφέρειες

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης των γεφυρών Γέρμα, Αμμουδάρας, Άργους Ορεστικού, Γκιόλε & Μεσοποταμίας – Αγ. Κυριακής, από την Π.Ε. Καστοριάς πρ. 335.000€

Πρ. 335.000€ από την Π.Ε. Καστοριάς