Το πιο ανερχόμενο κατασκηνωτικό φεστιβάλ στη βόρεια Ελλάδα ξεκίνησε χθες, στις 13 Ιουλίου, στο Μικρόκαστρο-Σιάτιστα με την εκπληκτική συναυλία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη και της Ελεωνόρας Ζουγανέλη.

Οι μεγάλες αυτές ερμηνεύτριες του ελληνικού τραγουδιού, έκαναν τον κόσμο να τραγουδάει και να χορεύει ασταμάτητα, από την πρώτη μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Ο χώρος του φεστιβάλ γέμισε με χιλιάδες ενθουσιώδεις θαυμαστές, οι οποίοι διασκέδαζαν μέχρι το πρωί.

Η συναυλία ολοκληρώθηκε με το πιο καταιγιστικό χειροκρότημα.

Στο τέλος της βραδιάς ακολούθησε τεράστιο after party με τον Dj George Tsilipakos.

Ευχαριστούμε όλο το κοινό για τη συμμετοχή και τη στήριξη!

Σας περιμένουμε ξανά και σήμερα! Συνεχίζουμε δυναμικά με Γιάννη Αγγελάκα & 100°C και Planet of Zeus!

You May Also Like

Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα: Το αλκοόλ και η οδήγηση δεν πάνε μαζί

  Δράσεις το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019 σε 32 πόλεις και 37 χώρους…

Η 1η Συνάντηση Στρογγυλής Τραπέζης στη Βλάστη

  Η 1η Συνάντηση Στρογγυλής Τραπέζης με στόχο την ανάπτυξη διακρατικής και…

Κοζάνη: Για Aπόπειρα ληστείας και της τετελεσμένης βαριάς σωματικής βλάβης σε βάρος 76χρονης ανήλικος ως δράστη

Δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της απόπειρας ληστείας και της τετελεσμένης βαριάς σωματικής βλάβης, σε βάρος ενός ανήλικου ημεδαπού.

Συνελήφθη 41χρονος σε περιοχή της Κοζάνη για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων 

Συνελήφθη 41χρονος σε περιοχή της Κοζάνη για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση της…