Λίγες ημέρες πριν χτυπήσει το κουδούνι των σχολείων, τα μέλη της δημοτικής παράταξης «Προτεραιότητα στον πολίτη» συνεχίζουν τις συναντήσεις τους με τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, προκειμένου να ολοκληρώσουν την καταγραφή των ζητημάτων που τους απασχολούν.

Αυτή τη φορά, σειρά είχε το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. στο οποίο βρέθηκαν οι υποψήφιοι Ζαχαρούλα Ευθυμιάδου Βολογιάννη, Μαρία Ζουρμπίδου Κύρου και Στέργιος Φιλιάδης, συζητώντας με τους γονείς θέματα υποδομής και λειτουργίας, αλλά και το 3ο Νηπιαγωγείο Άργους Ορεστικού στο οποίο βρέθηκαν οι υποψήφιες Βάγια Βλαχάδη, Χριστίνα Μπάκα και Αμαλία Μπατζόλη και μέσα σε ένα ιδιαίτερα φιλικό και ζεστό κλίμα, ενημερώθηκαν από τα μέλη του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων για τα ζητήματα του σχολείου και του αύλειου χώρου.

You May Also Like

Η Καστοριά υποδέχθηκε τους Ολυμπιονίκες της Κωπηλασίας

Ο Δήμαρχος Καστοριάς Γιάννης Κορεντσίδης υποδέχθηκε με στεφάνια ελιάς τους Ολυμπιονίκες και τους Εθνικούς Προπονητές

Επίδειξη Πρώτων Βοηθειών ΚΑΡΠΑ & χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή, από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Π.Τ. Καστοριάς.

Επίδειξη Πρώτων Βοηθειών ΚΑΡΠΑ & χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή, από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Π.Τ. Καστοριάς.

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και φορείς της Γούνας “ενωμένοι”, στον πόλεμο που αντιμετωπίζει ο κλάδος αλλά και ο τόπος, για την επιβίωση του.

“Ενωμένοι”, στον πόλεμο που αντιμετωπίζει ο κλάδος της γούνας αλλά και ο…

Π.Ε. Καστοριάς: Στηρίζουμε την τοπική αγορά. Στηρίζουμε τους δικούς μας ανθρώπους

Π.Ε. Καστοριάς: Στηρίζουμε την τοπική αγορά. Στηρίζουμε τους δικούς μας ανθρώπους

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Ένταξη δυο έργων στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 2019 για την Π.Ε. Καστοριάς

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Ένταξη δυο έργων στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 2019 για…

Επιχειρησιακή άσκηση μερικής εκκένωσης στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, με τη συνδρομή του Στρατού, της Πυροσβεστικής υπηρεσίας, του ΕΚΑΒ και της Αστυνομίας

Επιχειρησιακή άσκηση μερικής εκκένωσης στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, με τη συνδρομή του…

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Η Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, καλεί τους Περιφερειακούς…

Κοζάνη: 20.000 στρέμματα δασικής έκτασης έχουν προσβληθεί από τις κάμπιες

Επίθεση από κάμπιες δέχεται εδώ και 20 ημέρες  μεγάλη δασική έκταση στην…