Πραγματοποιήθηκε, προ ολίγων ωρών, η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του υποψηφίου βουλευτή Ν.Δ. Καστοριάς, κ. Ζήση Τζηκαλάγια, παρουσία προσκεκλημένων ομιλητών, τοπικών παραγόντων και πλήθους κόσμου στο Olympion House.

Στο βήμα βρέθηκε πρώτη, η ευρωβουλευτής της Ν.Δ. κα Ελίζα Βόζεμπεργκ,  η οποία μίλησε τόσο για την τετραετία της κυβέρνησης σε αντιδιαστολή με εκείνη της προηγούμενης και την εκπροσώπηση του Νομού Καστοριάς στη Βουλή των Ελλήνων, όσο και για την πολύχρονη σχέση φιλίας  με τον κ. Τζηκαλάγια.

Στη συνέχεια, ο λόγος δόθηκε στον Στρατηγό ε. α., κ. Αλκιβιάδη Στεφανή, ο οποίος αναφέρθηκε εκτενώς στην διαχείριση του προσφυγικού και θεμάτων εθνικής ασφάλειας ενώ μοιράστηκε, ακόμη, την ιστορία της γνωριμίας του με τον κ. Τζηκαλάγια και τις κοινές εμπειρίες που ενώνουν τα δύο πρόσωπα.

Τέλος, ο υποψήφιος βουλευτής, κ. Ζήσης Τζηκαλάγιας άνοιξε την ομιλία του, φανερά συγκινημένος, με μία ειδική μνεία στη σημερινή γιορτή της μητέρας. Ευχαρίστησε  τους επίτιμους ομιλητές και στη συνέχεια προχώρησε σε έναν απολογισμό της υπουργικής του θητείας,  κλείνοντας με μία επιγραμματική αναφορά στους στόχους της επόμενης τετραετίας σε τοπικό και εθνικό επίπεδο.

Να σημειωθεί επίσης, ότι προβλήθηκαν βιντεοσκοπημένοι χαιρετισμοί Υπουργών της Κυβέρνησης, όπως του κ. Στέλιου Πέτσα ενώ την παρουσίαση της εκδήλωσης ανέλαβε η Θώμη Τζηκαλάγια.

Επιπλέον, δόθηκαν στους παρευρισκόμενους, κατά την είσοδο τους στην αίθουσα, λευκά τριαντάφυλλα, μία συμβολική κίνηση όπως επισήμανε ο κ. Τζηκαλάγιας, για την Ημέρα της Μητέρας.

   Ρεπορτάζ: Μαρκέλλα Καραμάνου

You May Also Like

Μητροπολίτης Καστορίας: «Θα με ελέγχει η συνείδησή μου από τον Προκάτοχό μου Γερμανό Καραβαγγέλη»

Μητροπολίτης Καστορίας: «Θα με ελέγχει η συνείδησή μου από τον Προκάτοχό μου…

Για ποιο λόγο ο Σωτήρης Αδαμόπουλος απέσυρε την υποψηφιότητά του;

Για ποιο λόγο ο Σωτήρης Αδαμόπουλος απέσυρε την υποψηφιότητά του;

Π.Σ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Μακεδονίας: «Η ψήφιση του ειδικού τιμολογίου ρεύματος για την περιοχή, ήταν δίκαιη»

Η ψήφιση του ειδικού τιμολογίου ρεύματος για την περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας…

ΕΚΑΒ: Ασκήσεις προσομοίωσης και ετοιμότητας για την αντιμετώπιση ύποπτου περιστατικού Κορωνοϊού 2019-nCoV, στα ορισμένα Νοσοκομεία αναφοράς της Δυτικής και Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης

ΕΚΑΒ: Ασκήσεις προσομοίωσης και ετοιμότητας για την αντιμετώπιση ύποπτου περιστατικού Κορωνοϊού 2019-nCoV,…

Παράταση προθεσμίας υποβολής προτάσεων της Πρόσκλησης για τη χρηματοδότηση έργων επέκτασης και αναβάθμισης  υποδομών ύδρευσης για την εξασφάλιση της επάρκειας του νερού, προϋπολογισμού 30 εκ. €,  από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Δυτική Μακεδονία” 2014-2020

Παράταση προθεσμίας υποβολής προτάσεων της Πρόσκλησης για τη χρηματοδότηση έργων επέκτασης και…

Τα αποτελέσματα του 6ου Διαγωνισμού Ορθογραφίας που διοργάνωσε Σύνδεσμος Φιλολόγων Καστοριάς

  Τα αποτελέσματα του 6ου Διαγωνισμού Ορθογραφίας που διοργάνωσε Σύνδεσμος Φιλολόγων Καστοριάς

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Υποτροφίες Σπουδών με κοινωνικοοικονομικά κριτήρια. Ξεκινούν από σήμερα Τετάρτη οι αιτήσεις!

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Υποτροφίες Σπουδών με κοινωνικοοικονομικά κριτήρια. Ξεκινούν από σήμερα Τετάρτη …